Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

за костур !!!
Модератор: sapuna
Re: за костур !!!
На Батак в момента костура е в застой,ако се излъже некой се излъже,трябва да се стопли времето,но иначе костура си взима най-добре на живо рибе от язовира и изобщо на лъскаво рибе. 

-
- научил се да хвърля
Благодаря за инфото колеги
!

- antivik
- кандидат преподавател
Здравеите групата, сигурно се включвам със закъснение
, но пробвах този риболов/костурския имам предвид/ и ми хареса искам да попитам по-знаещите и можещите, ползват ли нещо за захранка и да привлекат хищниците когато ги ловят, както се захранва за мирните рибоци?

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Колега,
Без да претендирам за знаещ и можещ, много години ловя костур, но никога не съм използвал захранка за него.Знам, че се продават, не съм ползвал и нямам представа за евентуалният ефект. Скептичен съм към захранки за хищна риба.
Наслука.
Без да претендирам за знаещ и можещ, много години ловя костур, но никога не съм използвал захранка за него.Знам, че се продават, не съм ползвал и нямам представа за евентуалният ефект. Скептичен съм към захранки за хищна риба.
Наслука.
То и аз не знам да има захранка за костур,при него трябва да го търсиш къде е,не да захранвашG.Petkov написа:Колега,
Наслука.

Захранка има СПЕЦ.ЗА КОСТУР и зимата върши перфектно работа като я пуснеш под закотвената лодка и ловиш на рибе с малко олово на дънотоkolio_vg написа:То и аз не знам да има захранка за костур,при него трябва да го търсиш къде е,не да захранвашG.Petkov написа:Колега,
Наслука.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Коя захранка си използвал, на кой производител?
- szhristov
- ще става разбирач
Привет,
Наистина има захранка за костур, но и аз съм скептично настроен към захранки за хищник. Според мен ще има ефект от нея, както е написъл колегата по-горе през зимата. Иначе до сега не съм ползвал захранка за костур. Има няколко хитринки, които съм правил тук-там, но не като захранка за костур. Например обикновенна захранка, без да е овлажнена да събере дребносък и там ловя коастур или друг хищник на плувка - е такива разни, но захранка специално за костур не съм ползвал.
http://www.respectfishing.com/i.php/kostur.html
ето една захранка за костур
Поздрави.
Наистина има захранка за костур, но и аз съм скептично настроен към захранки за хищник. Според мен ще има ефект от нея, както е написъл колегата по-горе през зимата. Иначе до сега не съм ползвал захранка за костур. Има няколко хитринки, които съм правил тук-там, но не като захранка за костур. Например обикновенна захранка, без да е овлажнена да събере дребносък и там ловя коастур или друг хищник на плувка - е такива разни, но захранка специално за костур не съм ползвал.
http://www.respectfishing.com/i.php/kostur.html
ето една захранка за костур
Поздрави.
...и наслука
напоследък добър резултат дават тия оловните рибки по 14,15гр и нагоре.Много сам доволен от тях.