Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Модератор: sapuna
- bigfish133
- ще става разбирач
Re: Асеновград-регион<реки,язовири,езера,блата>
Инфото е вярно на 100 % ! В събота бяхме с един приятел на камъните , само със спинингите . Само костур , нищо зъбатоchestarfield написа:Не съм ходил на Брягово но инфото е че водата пада много, риболова труден излиза само костур, и тук таме някоя заблудена каракуда.
Тегав риболов...

-
- сериозен играч
И аз потвърждавам инфото за Брягово!Нивото на водата пада стремглаво надолу!Бяхме се разположили около 20-30 метра след каваците вдясно!Резултата беше:само каракуди на дъно,на перо не пипна!Калабалъка се беше разположил около гребната база!Като си тръгвах минах да разгледам релефа на така наречения от Асен "залив на хишника" и поразпитах един колега за цял ден,от тъмно сама един шарко около 1,200 кг и няколко костура на блесна.Срещу него също изкарали 2 шарана!Общо взето слабичко,но няма и как да е!Това е ,дано съм бил полезен на някого!
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ша го точат не ми ша го точат тия 260 тона толупи вътре инак как ще ги искарат.Точат го яко , след месец пак ще остане гьол като миналата година !
Те дано да успеят да си хванат рибата ,инак другата година пак ще има умрели риби по брега от липса на кислород.
И ще се чудим що не кълве.
-
- ще става разбирач
в яз.дрангово са ги скъсали
4 амура по 12\13кг и 5 шарана -единия шаран е бил 10кг
а другите останали 5кг 

- pacho109
- сериозен играч
То тази локва ,ако замахнеш по-силно и ще я прехвърлишramcho_gazara написа:в яз.дрангово са ги скъсали4 амура по 12\13кг и 5 шарана -единия шаран е бил 10кг
а другите останали 5кг

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
-
- новобранец
- Обратна връзка:
толупа се хваща най-лесно от всичката риба, за него не е нужно да се точи, пускат се два три толупа с шамандура вързана за хрилете и те показват къде е ятото, като виждаш къде е рибата вече е лесноchestarfield написа: Ша го точат не ми ша го точат тия 260 тона толупи вътре инак как ще ги искарат.
Те дано да успеят да си хванат рибата ,инак другата година пак ще има умрели риби по брега от липса на кислород.
И ще се чудим що не кълве.
- bigfish133
- ще става разбирач
Хм , там понякога имам чувството , че целия язовир е едно голямо стадо от толупи , особено лятото , при безветрие и слънчево време . И колега , кое по - точно е лесното щом откриеш стадото ? Щото аз се сещам само за един начин на лесен риболов на толупи когато ги виждашblatimir написа:толупа се хваща най-лесно от всичката риба, за него не е нужно да се точи, пускат се два три толупа с шамандура вързана за хрилете и те показват къде е ятото, като виждаш къде е рибата вече е лесно

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Тука става въпрос за 260 тона толупитолупа се хваща най-лесно от всичката риба

Нормалния и най лесен начин е да ги събереш на едно място е източиш язовира до ниво което ти дава възможност да работиш нормално с мрежата от бряг до бряг.
Се като на няма нас се тогава дава да го е.а и язовира мръсенв яз.дрангово са ги скъсали 4 амура по 12\13кг и 5 шарана -единия шаран е бил 10кг а другите останали 5кг

Имам приятели се там ходят през 3-4 валата риба вадат,инак язовирчето си е много хубаво и дашно само да му хваниш цаката.
Но да върта кажи речи 180 километра отиване връщане за един ден със дъните

Може би и за това не му обръщам толкоз внимание на този язовир, трябва постоянство там.
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днес имах малко време, и от 12.30 до 16.20 се изтипосах на Богданица.
Носех мач, кутийка царевица и три дънни за всеки случай.
За един час нямах пипане на ваглера
и последва разстановка на дънните.
Две фронтално в чистото и една успоредна на брега до шавара.
За 1 час имах 2 здрави ръна на " шаварската".Последваха големи мъки- цялото дъно е в леща и употребих неистови сили да изкарам само монтажите
След още час нов удар, но тука работата стана зверска- късане на вирбела при теглене с все сила.
Смених въдицата, а втората захвърлих пак в лещата надясно.
След 5 мин. линията олекна и пак мъка- 15 минути скубане на леща и шаран 1 кг.
Мача- глух и ням 4 часа
От последните излети на Тополово, Бодрово и днес, резултат само на дъно
На перо 1- 2 каракуди.
Лошото е, че шаранът го няма в чистите участъци, а в лещата е ужасно гадно да се лови.
Носех мач, кутийка царевица и три дънни за всеки случай.
За един час нямах пипане на ваглера

Две фронтално в чистото и една успоредна на брега до шавара.
За 1 час имах 2 здрави ръна на " шаварската".Последваха големи мъки- цялото дъно е в леща и употребих неистови сили да изкарам само монтажите

След още час нов удар, но тука работата стана зверска- късане на вирбела при теглене с все сила.
Смених въдицата, а втората захвърлих пак в лещата надясно.
След 5 мин. линията олекна и пак мъка- 15 минути скубане на леща и шаран 1 кг.
Мача- глух и ням 4 часа

От последните излети на Тополово, Бодрово и днес, резултат само на дъно

На перо 1- 2 каракуди.
Лошото е, че шаранът го няма в чистите участъци, а в лещата е ужасно гадно да се лови.
За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
Нека и аз да споделя.Неделя Дрангово пълен и унищожителен валат.На целия язовир излезнаха 2-3 щуки на тапа.Просто съм разочарован.Не знам защо толкоз го хвалят този язовир.Някой ако е ходил нека да сподели информация за да се знае какво става в региона.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Не се разочаровай толкоз бързо от Дрангово, проблема не е в язовира а че ние малко далечко да му обърним специално внимание
Малко по-одгоре бях писал че този язовир иска много много постоянство.
Един път да одариш кьоравото там от 10 нагоре и ще се влюбиш в него.

Малко по-одгоре бях писал че този язовир иска много много постоянство.
Един път да одариш кьоравото там от 10 нагоре и ще се влюбиш в него.
Асенка аз не съм го отписал,напротив това още повече ме надъхва.Ще видим за Дрангово.А забравих миналия Понеделник бях на Богданица 1 каракуда и две късания на ваглера до папура.Общо взето и там валат.Ако някой е ходил някъде нека споделя.
Георги Тенев
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
То и аз ходих за малко на един изоставен обезрибен язовир 6-7 кила кефал и две каракуди около килото, на перцето.
Ако те интересува такъв риболов на лични
.
Ако те интересува такъв риболов на лични

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Щуките добри ли бяха или писалки?Може и на ЛС да пишеш - мен ме интересува само риболова на щука на този язовир, а отдавна не съм го посещавал.На целия язовир излезнаха 2-3 щуки на тапа
Риболовец,а не рибар съм аз!!
-
- ще става разбирач
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 0072620241georgi30 написа:Асенка аз не съм го отписал,напротив това още повече ме надъхва.Ще видим за Дрангово.А забравих миналия Понеделник бях на Богданица 1 каракуда и две късания на ваглера до папура.Общо взето и там валат.Ако някой е ходил някъде нека споделя.