Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Каква е разликата между GLOBE NEW HUNTER BOLO и GLOBE GALAXY
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Каква е разликата между GLOBE NEW HUNTER BOLO и GLOBE GALAXY
Здравейте ,колеги !
Спрял съм се на по-евтино боло този сезон ,понеже едно скъпо счупих та сега поне да не ме е яд !
Бихте ли ми казали каква е разликата между GLOBE NEW HUNTER BOLO и GLOBE GALAXY BOLO ? Гледам почти всички параметри им съвпадат !?
Мисля за 5 м понеже по-форумите има изказвания ,че 6-ците провисвали .
Спрял съм се на по-евтино боло този сезон ,понеже едно скъпо счупих та сега поне да не ме е яд !
Бихте ли ми казали каква е разликата между GLOBE NEW HUNTER BOLO и GLOBE GALAXY BOLO ? Гледам почти всички параметри им съвпадат !?
Re: Каква е разликата между GLOBE NEW HUNTER BOLO и GLOBE GALAXY
разликата е в надписите и шаринийката.jim_jim_jim написа:Здравейте ,колеги !
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- tsvetkoff
- ще става разбирач
Да ти кажа честно - имах първата за кратко,сега имам втората.Втората определено е .........по-елегантна пръчка.Не съм се интересувал коя повече тежи и на коя акцията колко отговаря на написаната.Просто втората ми "залепна" в ръката дотолкова,че я използвам почти навсякъде - и на река,и на язовир.И двете са нискобюджетни пръчки,затова моят съвет е да хванеш и двете в ръка - пък тогава ръката ти ще разбере коя е твоята пръчка.Успех!!! 

-
- разбира нещата
Барах тая -GLOBE MIRAL BLG500

И тя не е лоша.

И тя не е лоша.
На къса плувка,в репея...
-
- ще става разбирач
Здрасти колега по въпроса за болота искам да кажа,че аз имах NEW HUNTER 5м. и е много хубава ако не я ползваш.Започнеш ли да ловиш с нея на третия излет максимум си я счупил.Моята хубавица по време на изтичане на реката имаше фалшиво кълване,засичам,отдолу имало закачка,резултата болото се счупи на трето коляно като сламка.Седях и мигах на парцали половин час,няма такъв боклук,но за тия пари не може да се очакват чудеса от храброст.Сега съм решил да мина на по скъп вариант.Поздрави.........................

- daniel_g
- разбира нещата
Аз от 2 години ловя с Глобе Галакси 5м. Нямам забележка ! Стеганата пръчка, отлична за парите си. Бях я вземал за 37лв, сега гледам ги има по 47лв. На голямо напъване и дърпане съм я подлагал, не с риби а със закачки
и все още е здрава! Сега се чудя дали да не си взема още една на 5 или една на 6м. Нея ти препоръчвам пред ню хънтъра.

Dоколкото знам ГАЛАКСИ-то е спряно от пройзводство и по сайтовете вече няма налични бройки.
А това е лошо защото и аз си търся още едно такова.
Ако някой знае къде ги има в наличност да свирка.
А по темата:
От две години ловя с Галакси на 5 метра. Много лека и стегната пръчка, направо бижу за цената си.
Справя се перфектно с риби до кило - кило и половина. С по-големи ще й е трудно. Упоменатите размери риби ловя с основно 0.16 и повод 0.12. Лично според мен слагането на по-дебело влакно обрича пръчката на счупване.
А това е лошо защото и аз си търся още едно такова.
Ако някой знае къде ги има в наличност да свирка.
А по темата:
От две години ловя с Галакси на 5 метра. Много лека и стегната пръчка, направо бижу за цената си.
Справя се перфектно с риби до кило - кило и половина. С по-големи ще й е трудно. Упоменатите размери риби ловя с основно 0.16 и повод 0.12. Лично според мен слагането на по-дебело влакно обрича пръчката на счупване.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
-
- новобранец
http://www.bulit2000.com/?type=1&cat=4 Ето тук ги има надявам се да съм бил полезен 

Това май е неква реплика на COLMIC MIRALmimi750830 написа:Барах тая -GLOBE MIRAL BLG500
И тя не е лоша.
грам не бях доволен от нея, а не ми се мисли това GLOBE-че как е
п.с ---- това си е мое мнение де

То не кълве, ама ние си ловиме
Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

Хвани пусни-не бъди МЕСАР
А бе нещо не калват.... да бе само си смучат
Кое си е- си е

-
- фен клуб-скобар
имал съм GLOBE GALAXY на5м, бях много впечатлен от пръчката и си ловях с нея и се кефех
НО един ден просто направих грешка хванах една ТИКА-арес на 5м и вече прозрях ИСТИНАТА
Сега ловя с ТИКА-АРЕС на 6метра и с ТИКА-УОНДЪР на 5м
НАдявам се бях много ясен
А между другото за този бюджет-толкова качество
НО един ден просто направих грешка хванах една ТИКА-арес на 5м и вече прозрях ИСТИНАТА
Сега ловя с ТИКА-АРЕС на 6метра и с ТИКА-УОНДЪР на 5м
НАдявам се бях много ясен
А между другото за този бюджет-толкова качество
Аз имам Глобе Ню Хънтър и съм доволен от него.Ако не ходиш много често на река си заслужава,но ако го ползваш редовно може би трябва да минеш на по-скъп вариант.
Аз пък от две години съм с 6 метровия вариант на показаното на снимката и трябва да споделя, че съм доволен от пръчката. за парите си е супер - ползвам я основно по Струма, доста боклуци съм закачал с нея и не съм имал проблем. Вярно е че и голяма риба не съм закачал с нея, но вината за това май е на задвъдичното устройствоmimi750830 написа:Барах тая -GLOBE MIRAL BLG500
И тя не е лоша.

- panddov
- вече хвърля и на тежко
От 2години имам Globe Galaxy 6м и съм много доволен от нея!Вярно ловя с нея повече на язовири,за река е малко тежка,но е уникално здрава!Рекорда с нея ми е амур 3,100кг с 0,19 основно и 0,14повод.За класа си е супер!Все пак ,ако имаш възможности виж и по-скъпите бола,не забравяй,че и макарата е от голямо значение при този риболов!