Относно Гостите ... на форума

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Относно Гостите ... на форума

Мнение от bigfisherman »

Мисля, че всеки гост трябва да може да разглежда форума, но реши ли дава мнение или отговор, просто трябва да се регне ... fixxer не мислиш ли и ти така? Иначе си говориме с ... Гост, Гост в момента и разни други, които може само да си оплътняват времето от скука, ако наистина някой има интерес нека се регне и така показва и уважение към другите, които сме на линия ... мисля че има логика! Освен това ще избегнеш по-нататъчни заядливци, които се държат неприлично ...

BAN
CENSORED

ще имаш и разни други възможности, като се разрастне форума /в което съм сигурен/ това ще ти е от полза, така ще има някаква етика, която всеки, който държи да е член на форума ще спазва !!!
Аватар
ivanka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от ivanka »

Аз мисля, че това предложение е разумно :D
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

i az taka mislq :)
Аватар
Ribar
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Ribar »

наистина предложението е много добро .... обаче ... примерно аз искам били то да напсувам некои да говоря простотии и т.н. (което никога нема да направя) никой неможе да ме спре така че условието да се избягват подобни раоти не е много добро но иначе си прав :D
Риба има глава дълга 9 см. Дължината на опашката е равна на дължината на главата плюс половината от дължината на тялото. Дължината на тялото е равна на дължината на главата плюс дължината на опашната. Колко дълга е рибата?
Аватар
bigfisherman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от bigfisherman »

Ribar написа:наистина предложението е много добро .... обаче ... примерно аз искам били то да напсувам некои да говоря простотии и т.н. (което никога нема да направя) никой неможе да ме спре така че условието да се избягват подобни раоти не е много добро но иначе си прав :D
Да де ама нали за тва има админ ... веднага ти слага ban или изтрива директно твоя пост и се решава проблема, както е на по-голямите форуми ... дата.бг ! И дай да се разберем за риболов за събота ... прочети на топика за излетите, има още желаещи.
Жоро

относно гости

Мнение от Жоро »

Отскоро (от месец и половина) попаднах на този сайт и ми хареса. Не съм се регистрирал защото мразя регистрации, вход, пароли и т.н.
Първо ми е интерсно да разглеждам сайта, защото научих много неща за риболова и второ когато си начинаещ не можеш да даваш съвети и мнения по теми, в които едва сега прохождаш. Това е по повод нужда от регистрация.
А относно уважението към другите когато съм се включвал за въпрос ВИНАГИ си пиша ИСТИНСКОТО име, а не анонимен, измислен прякор!!!!

Поздрави на всички колеги.
Живи и здрави с много слука.
Благодаря :P :P
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

PENN написа:Да ме извиниш ама аз давам мнения и съвети даже да си нямам и идея за какво става въпрос.
А стига с тая самокритика де ! Май забрави кафето ? Те и аз си имам оправдателна ( за мен си ) причина да гостувам .
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Лилийййй , Асене кат те гледам как си земал тез работи присърце и тая нощ си пропуснал булката зарад тва ПС .
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Асенеее да ти казвам той сома и на сливова кълве и то се едри ( много редко под 70 кг :wink: )

А сега по темата . Фиксере що не направиш в профила секи сам да си избира дали да му се слага ранг под името или не ? По принцип не е толкова сложно а регистрираните ще се поувеличат с некоя и друга бройка .
CGR

Мнение от CGR »

PENN написа:Я си представи колко ще е лесно за всички ако в раздела успешни излети всеки който иска да сподели инфо като си дойде от риба седне за 2 мин и напише

Къде ми кажи да се помести тема с която да се разисква всички за дадена риба.Всеки сяда и пише каквото знае.Става като малка енциклопедия за различните видове риба,

Щото ако забелязваш почти никoй не е писал по темата-нито аз,нито повечето намесили се.
Po purvija vupros: Az nali tova praveh no pak na imashe nedovolni.

Po vtorija: Ot forum koj znae kakvo ne mozhe da se ochakva. Trjabva moderator s mnogo bogat riboloven opit da otsjava po-cennite mnenija i da gi suhranjava nastrana v otdelni temi kum koito mnenija ne mogat da se dobavjat poveche.

Prostotii i neleposti vinagi mogat da se ochakvat, kato se im v predvid che vseki vliza vuv foruma.

No osnovno iskah da pomestja edin vic, kato ne si spomnjam dali veche ne sum go razkazval njakude tuk:

==============================================
Vurvjali starec, dete i magare po putja. Nasreshta im se zadali hora i im se prismeli.

"Vizhte gi tezi glupaci, i magare si imat, a pesh vurvjat"

Kachili se dvamata n amagareto i zajazdili po putja..

"A..a vizhte gi teja kak muchat zhivotnoto. Kak mozhahte i dvamata da se kachite na malkoto bedno zhivotno" - kazali drugi minuvachi

Togava stareca sljazal ot magareto kato ostavil na sedloto momcheto. Pak sreshtnali hora.

"Hej momche, zashto si ostavil starija chovek da se muchi a ti si na magareto?"

Razmenili se. Stareca na magareto a momcheto vurvjalo

"Ha vizhte, momcheto da hodi pesh a vuzrastnija chovek da se vozi na magare..mozhe li taka?" kazali drugi hora.

Togava i stareca sljazal ot magareto, grabnal magareto v ruce i go ponesul po putja. Ne shtesh li, po putj aimalo most, i dokato go preminavali, umorenite ruce na stareca izpusnali magareto v rekata i to se udavilo. Poukata e:

If you want to satisfy everyone, you may just as well kiss your ass goodby!" :D
===============================================

Utre se glasja za riba, no ne e mnogo sigurno. Temperaturata shte e 4'C maximum sus vetrove ot 60-80km/chas i leden duzhd. Mislim da trugnem kum 4AM sutrinta i mjastoto e na 200km na sever. Veche imalo snjag tam. Ako sum v sustojanie i murdam oshte, shte pusna neshto utre vecher.
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”