Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Душанци ??
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Душанци ??
Kakvo stava s tozi qzovir.Nqkoi moje li da mi dade nqkakva informacia otnosno ribata v nego.Mnogo hora mi go hvalqt.Da im vqrvam li?
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Каде кълве в момента?
Яэовира е невероятен!Има почти всякаква риба.Дълъг е 4 километра.Сега е замръэнал но на пролет отиди и ще останеш доволен.
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Каде кълве в момента?
Живял съм 8 години в Пирдоп и доста съм ходил там.Ако ходиш теэи дни драсни някой ред как е в момента.Успех!!!ivan_yo написа:Сарафче откаде познаваш толкова този язовир????? Е малко си го снадал /с 1км/ но всичко друго е самата истина. Смятам в някой от тези почивни дни да съм там. НАСЛУКА!!!!![]()
![]()
- georgi_sarafov
- научил се да хвърля
Каде кълве в момента?
Благодаря эа информацията.Другия път може да отидем эаедно,аэ съм на кадемivan_yo написа:Провал, пълен провал. Беше отново замръзнал и не ставаше за никакъв риболов.Леда е тънак и недава никакъв шанс за риболов нито на дупка, нито на плувка от брега. След обед реката започна да разбива устието но ние си тръгнахме. Абе, още 15-20 дни и няма да има какво да ни пречи а можеби и по малко.![]()
![]()

- ivan_yo
- разбира нещата
Най скоро след 15 март! Искам да съм сигурен че като ида няма да има лед и ще мога да ловя/замятам/ навсякаде. До тогава може и да се разберем за определен ден. ________НАСЛУКА!!!!!!!!!!!!__________________________________
Последно промяна от ivan_yo на Чет Апр 14, 2005 2:25 pm, променено общо 1 път.