Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Re: ЛЕФЕР И ЧЕРНОКОП - 2010
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 59#p630886JoroK написа:Здравейте, някой около Варна излизал ли е днес? Утре смятам да вляза и ако някой има инфо, няма да е лошо да сподели.Киро , в тебе ми е надеждата
По-късно след обяд пак ще има инфо.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
днес на болата - 1бр. черникоп и то за гърба.
Иначе още по 7 кила на човек граца. Сонара черен облак и докато пуснеш вадиш пълно чепаре - само 1-2 куки празни (това между 11 - 15 часа в дясно на носа между 14 - 16.5м)
Иначе още по 7 кила на човек граца. Сонара черен облак и докато пуснеш вадиш пълно чепаре - само 1-2 куки празни (това между 11 - 15 часа в дясно на носа между 14 - 16.5м)
addicted to the wind !
Еми от 14 до 19h покрихме района между Траката ,поворотния буй и 3. буна. Равносметка -12 граци. Сонара беше пълна пустиня.Направо съм бесен. 

Щом си хванал хеликоптер а и е вряло от граца пробва ли тежко олово ?Може би грацата не го е оставяла да падне до чернокопа.pako написа:днес на болата - 1бр. черникоп и то за гърба.

пада и до долу и догоре, ама не ще да хапе или е много рядък... или предпочита граца... Да вземе да се махне таз граца, та ще го вида тогава кво ще яде чернокопа 

addicted to the wind !
Като си замине грацата ще си замине и той.Снощи на вълнолома 4бр. ем пресен гюмиш .
на 12.10 пред Фичоза половин кофа едър чернокоп, инфото е от сигурен източник. на 13.10 основно граца от Варна до Камчия
- КИРО
- Обратна връзка:
Аз тогас не фанах нищо - ама имаше де,там бях.farfuec написа:на 12.10 пред Фичоза половин кофа едър чернокоп, инфото е от сигурен източник. на 13.10 основно граца от Варна до Камчия
ми знам 4е са били 2-3лодки там, деиствието се е развило късно сутринта до ранния следобед. Яхтата с която излиза е с 4ервен корпус и се казва Денебола. Рибата е уловена от двама души(той и жена му).КИРО написа:Аз тогас не фанах нищо - ама имаше де,там бях.farfuec написа:на 12.10 пред Фичоза половин кофа едър чернокоп, инфото е от сигурен източник. на 13.10 основно граца от Варна до Камчия
- КИРО
- Обратна връзка:
Даааа - там си беше яхтата,малко далеч от мен.
Не бе - казвам че аз съм си капото.
Другите си вадеха по-малко.
И Фоко изкара,и шурито,
пък да не говоря за другите лодки от форума.
Ма аз нямах късмета.
Не бе - казвам че аз съм си капото.
Другите си вадеха по-малко.
И Фоко изкара,и шурито,
пък да не говоря за другите лодки от форума.
Ма аз нямах късмета.
И аз мога да го потвърдя, казва се Иван Гавана и съпругата му.....после се чухме с него и ми каза резултата си...
0885022272 / 0885897615
Името на лодката я научихме сега и името на който хванал рибата ако дадете и ЕГН ще е суперbatbubi написа:И аз мога да го потвърдя, казва се Иван Гавана и съпругата му.....после се чухме с него и ми каза резултата си...

- КИРО
- Обратна връзка:
Марлине,какво те е страх да те научат бре?
Мен май доста народ ме познава в морето - рядко се обажда някой,
и какво от това.Става по-весело в морето.
Поне за едно каре можем да се съберем като не кълве.
Мен май доста народ ме познава в морето - рядко се обажда някой,
и какво от това.Става по-весело в морето.
Поне за едно каре можем да се съберем като не кълве.

E то страшно за мен няма ама утре човека с яхтата ще хване 20 кг ченокоп и ще се чуди кво да ги прави.
Чувам вече има много проверени с актове така, че внимавайте
Нали е разрешено 3 кг
Друго е като сам си го напише 

Последно промяна от MARLIN на Пет Окт 15, 2010 11:25 am, променено общо 1 път.
Ний ловим в литриMARLIN написа:E то страшно за мен няма ама утре човека с яхтата ще хване 20 кг ченокоп и ще се чуди кво да ги прави.Чувам вече има много проверени така, че внимавайте
Нали е разрешено 3 кг
Друго е като сам си го напише