Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Относно магазина
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
Re: Относно магазина
И те така.carp777 написа:Ех бе научете се,че интересните теми във форума не са на първа страница

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Цъ! Риболовните одежди, 'щот може да попаднеш на хубава мрянка на брега.d.n.mihaylov написа: Ами с ютията лодката ли ще си гладиш

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Не риболовните да са отделени и които търси да си влиза и да пазарува НА ВОЛЯ.Да не се ПЛЬОСКАТ в началната страница АКО МОЖЕ 

-
- ще става разбирач
Ааааа, ютията да не барате!!!
Сега сериозно. И мен не ма кефи много тва, ама кат са такива правилата и решенията на тези, които управляват форума явно ще бъде така или както се казва: "Кучето скача според тоягата".
Мдааа.

Сега сериозно. И мен не ма кефи много тва, ама кат са такива правилата и решенията на тези, които управляват форума явно ще бъде така или както се казва: "Кучето скача според тоягата".
Мдааа.
- tiktak
- ще става разбирач
barutchiata © написа:Пускането на последния подфорум за продажби на неща различни от риболова е решение на собственика на сайта.Редно е като собственик да решава какви подфоруми да създава или премахва.Дали експериментира или нещо друго си е негово право и проблем.А любопитството не ми е присъщо, та затова не съм го питал защо така е решил.
Другото което искам да кажа, че имаше много сърдити преди време, защо аджеба немогат да продават неща различни от риболова.Сега гледам някой от тях им пречи новия подфорум.Аз лично чета това което ми е интересно (като изключим темите които чета служебно, по задулжение), и не виждам какъв е проблема да се подминават теми които не не ми харесват, или са ми скучни.