Със фидер за хищници ?

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Със фидер за хищници ?

Мнение от dunavski »

Тази година мисля да пробвам щукарския риболов, но нямам излишни пари за отделни пръчки и макари и поради тази причина съм намислил да си ползвам фидерите за тази цел. Мисля, че ще вършат работа.
И другия ми въпрос е, че в англйиската риболовна преса от доста време се споменава захранка за щука, бяла риба и др. даже се произвеждат от някои фирми, но у нас несъм срещал ...... та и деята ми е някой пробвал ли е нещо подобно за щука или друг хищник т.е. фидер хранила със захранка вътре и стръв рибка (или части от нея).
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Re: Със фидер за хищници ?

Мнение от Светльо-toxin34 »

По скоро-стандартна захранка но с рибно/костно/брашно,рибено масло и малко вътрешности или кръв.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

и захранката с фидер си има логиката на фидера ще се съберат малките рибета щуката или другия химник ще ги види и нападне те ще избягат и една ще остане и после аванса и дано издържи фидера :D
koki

Мнение от koki »

На истина има такива статии.....
За мен освен Костур, другите риби са малко мираж.....
Иначе за него, кълцан торен с глина :D
Кърцата имаше тема в която хващаше Бели риби на Копърка, в захранката пак слагаше от нея (пружина до колкото си спомням) :D
Успех!
И да се похвалиш ако има резултати!!!
milo69
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от milo69 »

по Чиш и Пиш гледах преди време един образ захрани с нарязани скумрии заедно с вътрешностите и после на стръв пак скумрия хвана голямо добиче - за щука говоря...
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

milo69 написа:по Чиш и Пиш гледах преди време един образ захрани с нарязани скумрии заедно с вътрешностите и после на стръв пак скумрия хвана голямо добиче - за щука говоря...
Аз именно това имам впредвид ..... н мен ми се върти нещо като накълцанариба + атрактор :roll:
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Колеги, не ползвайте фидърен прът за тази цел! Най-обикновена шаранджийска пръчка е по-подходяща. Освободете й бигела и сложете пред върха на пръта сцепен стиропор. Ако искате да захраните и примамите с хранилка и в нея месо от риба, поне хранилката да е подвижна. Никой хищник не обича съпротивлението, еле пък щуката и сулката.
Наслука :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Колега, виждал съм по нашите магазини захранка за костур на Сенсас и от тогава си мисля, че може да е полезна и за други хищници но в интерес на истината не съм я пробвал все още...
Аватар
TRAP
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от TRAP »

Много е удачен фидера при риболов на костур на куршумче тоест вместо хранилка се слага малка тежест 15-30грама.По този начин съм ловил и черна мряна.
Аз ходя по брега и викам рибката да идва тя при мен сега.
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Malemi »

стандрарт
тбК
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Vlado_852 написа:захранка за костур на Сенсас.
Колко рак вади тая манджа не е истина,с нея риба не хванах но раци в промишлени количества.......ако във водоема има раци или костенурки може да забравите за бялата и щуката на фидер.....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”