Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Пускане на големи шарани?
Модератор: sapuna
- antivik
- кандидат преподавател
Re: Пускане на големи шарани?
Абе вие си ги пускайте, след вас пристигат дебемовратите с мрежите и тока и рибата отива за
бизнес интереси
. А въдичарите я хванат за цял ден 1-2 рибчете я не
и после се радвайте, че опазвате рибата. Ако е маломерна си я пускам ако е добра си я изяждам /баре да си избия част от разходите
/, а който казва че мирише - има си кулинарни чалъми за оправяне на дереджето
.
бизнес интереси

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
-
- научил се да хвърля
е ако хванеш 10 шарана по 5 кила и 10 ли ще ги вземеш и ще ги изядеш ???
- Vlado_852
- разбира нещата
Ами ще ги вземе ами, не виждаш ли че ще избива разходи колегата с разни кулинарни тънкости...
Да се смея ли да плача ли.
Ей ще ме откажете и аз да си пускам рибата с такива пазарски постове...

Ей ще ме откажете и аз да си пускам рибата с такива пазарски постове...

- antivik
- кандидат преподавател
Чак толкова не мога нито да ги нося нито да ги изгълтам. Ще си взема само 1, на сам човек като мен ще ми стигне за 1 месец. Като гледам каква е цената на шаранското ще ми стигне и за избиване на разходитеживко георгиев написа:е ако хванеш 10 шарана по 5 кила и 10 ли ще ги вземеш и ще ги изядеш ???

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Разбира се, че ги пускам. Разни хора си ги вземат да ядат над 10 кг язовирски и се чудя как им е сладко от тази мазнина.

-
- научил се да хвърля
то над 10 кила все едно да ядеш кита с маста! 

Може да си правят сланинаlegolata написа:то над 10 кила все едно да ядеш кита с маста!

- ivelin_1976
- разбира нещата
Много хора се бият в гърдите, че пускат риба и малка и голяма, а за 20 години ходене по водоемите още не съм видял на живо това да се случи
Защо ли
п.п. На Жребчево видях как един от колоритните риболовци - профи/че и филми снима/, как си тръгна с м/у 20кг.-30кг. платика. Коментара беше, че от филми и състезания не можел да си хване риба за него

п.п. На Жребчево видях как един от колоритните риболовци - профи/че и филми снима/, как си тръгна с м/у 20кг.-30кг. платика. Коментара беше, че от филми и състезания не можел да си хване риба за него

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Като няма контрол така ще бъде, колкото и жалко да звучи ...ivelin_1976 написа:Много хора се бият в гърдите, че пускат риба и малка и голяма, а за 20 години ходене по водоемите още не съм видял на живо това да се случиЗащо ли
![]()
-
- и господ не е толокова добър
Ела с мен за риба и ще видиш.ivelin_1976 написа:Много хора се бият в гърдите, че пускат риба и малка и голяма, а за 20 години ходене по водоемите още не съм видял на живо това да се случиЗащо ли
![]()

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Като му се яде риба да отива да си купува ли?ivelin_1976 написа:Много хора се бият в гърдите, че пускат риба и малка и голяма, а за 20 години ходене по водоемите още не съм видял на живо това да се случиЗащо ли
![]()

- ivelin_1976
- разбира нещата
Че с 20-30кг банкети ли ще вдига или ще пълни фризера. Колко беше позволено от законаkasabinho написа:Като му се яде риба да отива да си купува ли?

С най-голямо удоволствиеsnegk написа:Ела с мен за риба и ще видиш.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

-
- научил се да хвърля
След еднодневен риболовен излет риболовците могат да запазват за себе си до 2кг пъстървови риби,но не повече от 8 бройки,или до 3 кг от всички останали видове риби,с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло.В случаите на улов на жаби и раци могат да задържат до 50 екземпляра!
последното изречение буди в мен въпроса:може ли под думата "жаби" да се разбира попопи лъжички.......
последното изречение буди в мен въпроса:може ли под думата "жаби" да се разбира попопи лъжички.......