Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

ahvoinev

Re: Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Мнение от ahvoinev »

Иначе е красота форума като гледам само купува и продава не риболовни,абе направо нямам думи.Да ползвам на колегата който уважавам много темата и да пусна аз някоя обява като продавам гумени райбери,въздушни имоти и два варела компресия :D ,ей на каде вървим бе професори кво става тука ние за риба ли ще ходим или да поръчаме на бат Неделчо да ни запази сергия на Димитровград.Извинявай Делев, аз ще напълня бидоня.На 100 ще ми изтрият мненията като много други пъти,но майнатаму изстината боли и остават тука хора все по черногледи.Наистина какво беше преди две години-фанелки се правиха,щуротии ама нъц.Съжалявам ако някой се чуства обиден но е така
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Точно!
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса? :smt017 :smt017 :smt017
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

maranzika написа: Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса? :smt017 :smt017 :smt017
Трай бре - утре май ще има по-голям сеир :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

Станимир Христов написа:този форум стана яко шит за съжаление... а беше толкова приятно преди две години :(

Старите кучета се отказаха или ги изгониха, постоянно някакви тъпи обяви от типа продавам долни гащи ползвани, леко цапани ама иначе без забележки :( :(

Тъпотия от всякаде
И за съм съгласен че форума се превърна във форум "купувам-продавам",а дори голяма част от стоките нямат нищо обшо с риболова.Много тъпо е това с обявите ,нима няма сайтове за продажба на джанти ,гуми , стари автомобили и куп стара техника???Най учтиво моля модераторите да се събудят и да коригират проблема. :|
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Модераторите в тази песен не пеят човече - ама не се и сърдят де. :lol:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

Не съм наясно какво е станало. Утре ще взема необходимите мерки след като проверя. :evil:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

Айде бре! Купува-продава ВИНОВНИ ,че няма качествени теми!
Качествени теми няма ,щото няма качествени Хора!
Изгониха един пич дето пускаше най-качествените теми.Сега пък друг... Я да вземем да ги затрием всичките качествени пичове,че да изпъкнем ние посредствените като свински мъ.ди в рядка кал!
Станимир Бегов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Бегов »

Форума придоби търговски характер и започна да става все по-малко риболовен :evil:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

В отговор на въпроса на темата - аз изчезвам тук:
Изображение

:D
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
dryzkiq
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dryzkiq »

И не само търговски но и групов.
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Тя темата е -КЪДЕ И ЗАЩО ИЗЧЕЗВАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ а не защо магазина ми пречи. :!: :!: :!: Тези които искат да ви управляват се страхуват от отделната мислеща личност много повече, отколкото от безумната тълпа.Вие сте роби на сайта, и сами потърсете отговора на кого всъщност служи този саит? :roll: Само мислещите самостоятелно същества са способни на израстване и открития, които тикат останалата безмозъчна маса към напредък. :wink: Индивида е опасен, затова той трябва да бъде смазан и поставен в услуга на сайта, което обаче не му дава свобода на мислене. Ще си позволя един цитат от книгата на Айн Ранд „Капитализмът непознатият идеал“:

„Рационалният ум не работи по принуда; той не подчинява своите схващания за действителноста на нечии заповеди, директиви или контрол; той не жертва знанието си, своя възглед за истината заради нечии мнения, заплахи, желания, планове или „благополучие“. Такъв ум може да бъде ограничаван от другите, той може да бъде заглушен, отречен, държан в плен или унищожен, но не може да бъде насилен; оръжието не е аргумент. Именно от работата и от ненакърнеността на подобни умове – от непреклонните новатори – идват всичките знания и постижения на човечеството.“ :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
kostakosta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kostakosta »

А така бай Стояне. По-добре не може да се каже!
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

lovo-бай СТОЯН написа:Тя темата е -КЪДЕ И ЗАЩО ИЗЧЕЗВАТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ а не защо магазина ми пречи. :!: :!: :!: Тези които искат да ви управляват се страхуват от отделната мислеща личност много повече, отколкото от безумната тълпа.Вие сте роби на сайта, и сами потърсете отговора на кого всъщност служи този саит? :roll: Само мислещите самостоятелно същества са способни на израстване и открития, които тикат останалата безмозъчна маса към напредък. :wink: Индивида е опасен, затова той трябва да бъде смазан и поставен в услуга на сайта, което обаче не му дава свобода на мислене. Ще си позволя един цитат от книгата на Айн Ранд „Капитализмът непознатият идеал“:

„Рационалният ум не работи по принуда; той не подчинява своите схващания за действителноста на нечии заповеди, директиви или контрол; той не жертва знанието си, своя възглед за истината заради нечии мнения, заплахи, желания, планове или „благополучие“. Такъв ум може да бъде ограничаван от другите, той може да бъде заглушен, отречен, държан в плен или унищожен, но не може да бъде насилен; оръжието не е аргумент. Именно от работата и от ненакърнеността на подобни умове – от непреклонните новатори – идват всичките знания и постижения на човечеството.“ :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Абсолютно точно казано.
Сега и аз да попитам нещо. Някой разбра ли какво стана на състезанието "Синия Дунав"? Има тема за него пусната в "Спинингов риболов" , ама са само мненията на Сестрата. Другите не са удобни и изчезват малко след като се появят. Не че темата е в правилния раздел де , но за Великани правилата не важат. И за неудобни мнения - ГУМА. А за неудобни потребители? А! Аааа! Ми тях ги няма ве. Ми чи нинам. То оттдавна ги няма.
mimi750830
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от mimi750830 »

maranzika написа:
sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Точно!
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса? :smt017 :smt017 :smt017
Как да пишеш за излети и инфо,като такива като Марко,Бутник,Сапунджи,Сливналий,те кастрят.
Наплюйш някой модератор и директно ти забърсват профила,без много обяснения.
6 профила са ми исчезнали,що?
Щото пиша че фащам на влашка плувка.Не на Ваглер или Близалка.
Един пък ми вика -,,Юзер,, ,що-щото има кмомп и знаеше компютърен език,ама иска червеи,щото не му се бърка в лайната да си ги извади и не му се дават пари за лайна.
Беше ми кеф да се пофаля,че съм фанал риба в реката,ма има и такива които им е кеф,да се заяждат с тези дето фащат нещо.
Такива дето стоят повече на компа ,отколкото по водоемите.
И не ги бръсне че рибата отровена,ами искат билет да имаш,да няма снимки в банята или маломерни 2ву-кг шарани или да ти казва на къде ,как и с какво да ловиш.
Старите кучета се отказаха или ги изгониха, постоянно някакви тъпи обяви от типа продавам долни гащи ползвани, леко цапани ама иначе без забележки

Тъпотия от всякаде
И за съм съгласен че форума се превърна във форум "купувам-продавам",а дори голяма част от стоките нямат нищо обшо с риболова.Много тъпо е това с обявите ,нима няма сайтове за продажба на джанти ,гуми , стари автомобили и куп стара техника???Най учтиво моля модераторите да се събудят и да коригират проблема.
Поне в "купувам-продавам",не ти се месят много,за това се развива и си тече нормално.
Като кажеш на ,,майсторите,, че ловиш скобар с 8 номер кука,те ловят с 16 номер,по 150 кг шаран.Ама не на рибарник,щото той-,,рибарникът,,бил с циментирани стени отвсякъде,ами ма водоем за ,,спортен риболов,,

Както и да е.Питам се това ли е най важното.Някой нещо да не му хареса и опа...айдеее....забърсва ме го.
И що,щото имаме власт над него,а не му даваме възможност да се защити,що ...щото сме над него.
А какво правим за да защитим водоемите,реки,езера,язовири.
Ето нещо което трябва да се дискутира:
http://www.rositza.com/index.php?option ... &Itemid=13

Изображение
Последно промяна от mimi750830 на Чет Окт 14, 2010 10:28 pm, променено общо 1 път.
На къса плувка,в репея...
elinpelin1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от elinpelin1 »

Шшш, ей, кво сте съ размрънкали,най опасният потребител е все още сред вас :D
Груповите изпълнение в каквато и сфера да е особено при наличие на „традиции„ , има опасност да се уродят към групово „уважение„ :D
Мммда умесихме и КапитЪлизЪмЪ с форумЪ и тея работи са свързани.Форумът нали е комерсиален, не е направен безвъзмездно, имаси умисъл,облага,прочее.Кой му харесва влиза,чете,пита,пише, говори квото му харесва, некои ги резват и така.Пука ли ви? :D
Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”