Хора даите инфо за шарково?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

krotu6ka
новобранец
новобранец

Хора даите инфо за шарково?

Мнение от krotu6ka »

Хора мисля да отско4а до там.Ама не знам дали не е рано за Шарково.Парво рибата трябва да е избила на "Воденският Рькав"Ама не знам.Ако знаете нещо пишете.И ако знате каде калве в момента около региона на Ямбол пишете.$ао®:)
Аватар
dedeff
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dedeff »

И аз си нямам на идея каква е ситуацията там.Незнам тази година дали пак няма да изпускат вода от него,лично аз го посещавам само лятото и търся главно шаран.Но ако си решил да ходиш,даи ни малко инфо и ти пожелавам успех.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега, за Шарково и аз жадно се ослушвам и ровя из форумите, но още не съм чул инфо за там, а и като че ли е малко раничко все още. Но ако решиш да ходиш, принципно пролетно време почва да дава на ръкава откъм Ружица - там е по-разлято и рибата бие натам пролетта.
Иначе, преди десетина дни бях на реката под Тенево, където може да се разчита на добри кефали и много белица. Ако пък ти се лови каракуда можеш да и се насладиш на язовира на село Роза :-)
Където и да идеш, на КУКА с голяма СЛУКА!
И.... не пропускай да се похвалиш
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

ПРЯСНО ИНФО -на воденския тръгнала белицата и червеноперката
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”