Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Къде и защо изчезват потребителите? След.....

Мнение от dodo16 »

fixxer написа:Не съм наясно какво е станало. Утре ще взема необходимите мерки след като проверя. :evil:
Уважаеми админе , проверете и тук. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=39182
Защото не може да има в този форум само един участник. А другите като Гео Милев. :shock:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

mimi750830 написа:
maranzika написа:
sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Точно!
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса? :smt017 :smt017 :smt017
Как да пишеш за излети и инфо,като такива като Марко,Бутник,Сапунджи,Сливналий,те кастрят.
Чакай,чакай ... кой те кастри ? Сапуна ? Марко ? Ми аз съм от 2004 някъде в тоя форум и не съм съгласен с теб. Просто на хората им писна да Ви образоват. Кастрене има когато пускате снимки с малкомерки,снимки в банята и други варварски изпълнения. Повечето пъти това е причината.
Този форум от година и половина не прилича на нищо. Стойности хора - ИМА , просто не пишат , не искат да общуват с палячовци ! Как може готините пичове да ги трият, а някакви тинеджъри да пишат глупости най-нахално с месеци наред. Опитвах се да пускам теми, да обособя някакви неща (напълно аматьорски) - ререзултата -много спам и празни приказки. Модовете ич не си гледата работата. Сульо и пульо пускат теми - грозни , разместени редове, неграмотно написани, неработещи линков и тн- Анархия !
Ми тоя .. къв беше .. Малемчо ( с риск да го засегна) - няма по-малоумен младеж просто. И си спамеше месеци наред ...
Та ако искате стойностни хора, синтезирана полезна информация, актуално състояние на реки и тн - ми хванете направете нещо ! Проблема не е в Магазина за НЕриболовни стоки. Аз лично продължавам да си контактувам на лични,поне докато не видя светлина в тунела.
п.с Обожавам Росица :( ! Мама им мръсна на тия !
п.с2. Абе от месеци наред не успявам да ъплоадна снимки - просто не виждам бутона за качване ?
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

mimi750830 написа:
maranzika написа:
sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Точно!
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса? :smt017 :smt017 :smt017
Как да пишеш за излети и инфо,като такива като Марко,Бутник,Сапунджи,Сливналий,те кастрят.
Наплюйш някой модератор и директно ти забърсват профила,без много обяснения.
Само да допълня - ти у вас вашите плюеш ли ги ?
Трябва да имаш респект към модератора ( по принцип).
Иначе и аз сега като загледах .. бе баш за кастрене си си ..
Изображение - Прекрасни риби , накуп на поляната по тъмно !
Иначе мацките стават .. :)
Аватар
ninastefanina
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от ninastefanina »

sandista написа:
Чакай,чакай ... кой те кастри ? Сапуна ? Марко ? Ми аз съм от 2004 някъде в тоя форум и не съм съгласен с теб. Просто на хората им писна да Ви образоват. Кастрене има когато пускате снимки с малкомерки,снимки в банята и други варварски изпълнения. Повечето пъти това е причината.
:smt023
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

fixxer написа:...Утре ще взема необходимите мерки след като проверя. :evil: ...
Ама последната година, две ...

Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
На платено не одим !
Мънцата

Мнение от Мънцата »

sandista написа:да, Марко се оплака,че му липсват мненията и след като е попитал какво е станало му бил изтрит профила ?
Дали е грешка ?
Едва ли някй ще го делне ей така .. Марко си е наш Марко ... тоест .. другар от класа :) Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. нека помогнем на едно от старите кучета в този форум :)))
:smt023
ahvoinev

Мнение от ahvoinev »

Уважаеми господин Администратор много се надявам наистина да проверите а и да помогнете да се пооправи форума защото наистина тука вече мяса на компот,старите потребители почти не влизат,пълно с групи с две думи чингеджийница.И наистина Марко е най големия пич тука :drinkers:
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Застудя

Наистина е истрит профила на Марко и немога да разбера чак пък как се стигна до там.Надявам се да е някаква грешка а не съзнателтно дело на някой самозабравил се .Знам за някой проблеми на Марко и го разбирам защо все по рядко пишеше тук но .Както винаги има едно но .Защо много хора спряха да пишат ??? :?: Сигурно са спрели и за риба да ходят а :lol: .Просто форума нещо се насочи в посока май непонятна за много.И все пак вярвам , че всичко ще се върне по старому.Надявам се да се върнат старите дискусии - спорове за пръчки ,макари и всичко свързано с риболова.

пп:А Марко наистина си е пич и ми липсва
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

G.Petkov написа:Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
Така е а почти всичко около София е пълно с колеги но никой не пише
А го знам със сигорност защото през 2 дена обикалям
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

ben_lyusien написа:
G.Petkov написа:Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп, просто колегите не дават инфо за безплатните гьолове заради бракониерите и месарите който прибират всичко що видят, ако си забелязал в Софийската тема има постове само за платени и големи гьолове.... п.п. а и обстановката във форума се промени и малко хора пишат..
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
Аватар
ben_lyusien
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ben_lyusien »

Ribko написа:
ben_lyusien написа:
Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп, просто колегите не дават инфо за безплатните гьолове заради бракониерите и месарите който прибират всичко що видят, ако си забелязал в Софийската тема има постове само за платени и големи гьолове.... п.п. а и обстановката във форума се промени и малко хора пишат..
Дам нали за това иде реч :D
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Моля бъдете по позитивни, нека не създаваме интриги и драми.
Хубав ден на всички
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Мънцата

Мнение от Мънцата »

AL KAPONE написа:Моля бъдете по позитивни, нека не създаваме интриги и драми.
Хубав ден на всички
Няма интрига, нито драма. Темата беше за Марко. Та да си дойдем на думата ... дей Марко :?: :wink:
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Няма го! Може той да е пожелал така може и друг да е преценил, че така трябва.
Инак си е добре жив и здрав... чух го по телефона.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Заключено

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”