Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

колесар под наем
Модератори: emo vasilev, Кърцата
колесар под наем
колеги,търся колесар под наем за надуваема лодка 3.60 .от 15.10.2010 до 19.10.2010 г.маршрута е софия-яз.жребчево-софия.
Re: колесар под наем
Колега купи си наи-евтиния за 300лв ще си намериш (туристически има за такива пари и ще ти върши работа )spzo написа:колеги,търся колесар под наем за надуваема лодка 3.60 .от 15.10.2010 до 19.10.2010 г.маршрута е софия-яз.жребчево-софия.
.....................
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:24 pm, променено общо 1 път.
И аз това си мислих през цялото това време.Най-тънко мост за колесар можеш да намериш за 250лв......,а гумите и джантите към него.Само желязото да купиш е повече пари....естестенно без поцинковане.Една ролка струва 10лв.Хайде за гумена лодка може да е на дървени плоскости облечени с мукет.Ами колелото от пред е 25лв......добави и лебетката.Регистрацията на колесара колко струва!Бензина да си сметнеш за разкарването и закопуването на отделните детайли....колко е!Някои хора си пишат така....Пенкелер.
По принцип този вид услуга под наем ми се струва странна.По света може да има.Тук кво трябва да набачкам в случая.Да си сваля моята лодка и двигател на земята за да взема 10лв. наем от човек който не познавам.
Всъщност за хляб и от бедност се прави всичко....така,че мислите ми също са за боклука.

По принцип този вид услуга под наем ми се струва странна.По света може да има.Тук кво трябва да набачкам в случая.Да си сваля моята лодка и двигател на земята за да взема 10лв. наем от човек който не познавам.
Всъщност за хляб и от бедност се прави всичко....така,че мислите ми също са за боклука.

Познавам един,който дава,ама от Жребчево до София.
-
- ще става разбирач
Абе при нас в местните вестници често излизат за
продажба туристически ремаркета с регистрация и
всичко за 300-350лв.Оттам на сетне преработката.??????
Щом минахме към ремаркета....виждал съм Полско Фиатче направено на ремарке.А моя приятел Сашо сома си набачка ремарке тип Ноевия ковчег.skorpion написа:Абе при нас в местните вестници често излизат за

Все пак говорехме за колесари,а не ремаркета или количката на някой ром.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Абе ти що не си сложиш твоята на такива плоскостиEmo-83 написа:.Хайде за гумена лодка може да е на дървени плоскости облечени с мукет.:

И после ела кажи как е

Опитите не се броят - важен е крайният резултат !
Че защо? Какво им е на плоскостите?
Разликата между английските ,руските и българските форуми:
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
в английския форум задаваш въпрос, отговарят
в руския задваш въпрос ,отговарят ти и на свой ред те питат нещо
в българския форум, като зададеш въпрос всички започват да ти обясняват колко си прост
Аз не съм сложил,защото не съм прост.Но по принцип повечето така ги правят за гумените.Николай Стефанов написа:Абе ти що не си сложиш твоята на такива плоскостиEmo-83 написа:.Хайде за гумена лодка може да е на дървени плоскости облечени с мукет.:![]()
![]()
И после ела кажи как е![]()
![]()
![]()

- piars
- научил се да хвърля
Emo кажи къде в София се продават такива колела за тия пари,че аз ги гледах по 65лв.Emo-83 написа:...Ами колелото от пред е 25лв...
С дървените плоскости си е екстра само слагаш отпред по една ролка и вместо с мукет ги обличаш с изкуственна трева.Николай Стефанов написа:Абе ти що не си сложиш твоята на такива плоскостиEmo-83 написа:.Хайде за гумена лодка може да е на дървени плоскости облечени с мукет.:![]()
![]()
И после ела кажи как е![]()
![]()
![]()
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Ми до магазина на Орозов има.Димитраки се казва собственика.Той ги снабдява тези дето бачкат колесарите.С мукет става.....с трева също,но има търкане на ПВЦ-то.За това споделяме,че с колела е по-добре.
- piars
- научил се да хвърля
Точно там ги гледах,но може нещо да не съм разбрал цената.На мойта лодка бордовете от долу са усилени с гума като на кила и търкането не ме притеснява.Emo-83 написа:Ми до магазина на Орозов има.Димитраки се казва собственика.Той ги снабдява тези дето бачкат колесарите.С мукет става.....с трева също,но има търкане на ПВЦ-то.За това споделяме,че с колела е по-добре.
че ми кае он на мене ТИ кога яз сам ВИЕ!!!
Там са скъпи.Lalizas Варна,мися така се казваха,там са най-евтини и с доставка до София е по евтино от железариятя на Възраждане.