Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Бил е умрял тогава амураkasabinho написа:Зависи от настроението муribarq92 написа:Искрено ти пожелавам да хванеш и да усетиш тръпката,ама друго си е да барнеш някой амур от 5кг нагореAto написа:ееееее чувал съм че е голем кеф да вадиш голям костур , много се дърпа и преживяването ще е яко
не че съм хващал голям костиур де , но се надявам и това да ми се случиА да не говорим за някой 20+ като локомотив без спиране е
. Един на Дунава извади 20-ца на ластик.

20тица на ластик от Дунава
уауууууууууууууууу тоя требва да е бил със стоманен прът и ластик Ф10 мм
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
Има още един куриоз на който присъствах. Един пишман рибар с прозвището "Шампиона" гепа с директна петица на конския амурче 20+ и един друг рибар го кепчоса на 20-тата секунда в движение и после го биха с тухли.Ato написа:20тица на ластик от Дунава

- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Днес лека разходк до Текето после до Мартен .Учудващо нямаше риболовци (само 2ма един на помпената и 1 на дупката .Когато аз пристигнах колегата тукмо си тръгваше ) Явно днес не и беше ден за хранене 
А що се отнася до Бай Владко Таранката ще го видим тези дни кви големи ги вади

А що се отнася до Бай Владко Таранката ще го видим тези дни кви големи ги вади

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
Чшшш я обади на Текето имаше ли хора ??? По точно по мойте места ?MiTKo_Fisher написа:Днес лека разходк до Текето после до Мартен .Учудващо нямаше риболовци (само 2ма един на помпената и 1 на дупката .Когато аз пристигнах колегата тукмо си тръгваше ) Явно днес не и беше ден за хранене
А що се отнася до Бай Владко Таранката ще го видим тези дни кви големи ги вади![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
някъде, да върви плувкарски риболов около Русе в момента? Дунав, Янтра?
Утре ще се мъча някъде в района, имам места в колата ако има желаещи да свиркат. Риболов на течение, за едросъци
Или по друг начин казано капо
Утре ще се мъча някъде в района, имам места в колата ако има желаещи да свиркат. Риболов на течение, за едросъци

за кога мислиш да ходишIvak написа:някъде, да върви плувкарски риболов около Русе в момента? Дунав, Янтра?
Утре ще се мъча някъде в района, имам места в колата ако има желаещи да свиркат. Риболов на течение, за едросъци![]()
каде върви незнам , но ще я търсим
пускай дребосъка ако искаш да хванеш ЙЕдро
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно
Чух за скобари на Мартен, вярно ли е? И ловят ли се повече от 10-15 риби на излет

Чух за скобари на Мартен, вярно ли е? И ловят ли се повече от 10-15 риби на излет

- Vlado_852
- разбира нещата
Ловят се, ловят се...Ivak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно![]()
-
- сериозен играч
Утре съм на Бръшлен,ще бъда някъде по дигата,ако ти се идва заповядай.Ivak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно![]()

Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
EEee щом ти се появи по тези места и рабата ще доидеIvak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно![]()

А що се отнася до Бръшлен в момента се оре здраво !!! Верижни машини и пр. Едната тополова гора е изсечена и се прокарва някакъв НОВ път .Миналата седмица тези с верижните машини ми развалиха риболова .Това е точно до тръбата !!! от тръбата към канала много ама много трудно може да се мине с лек автомобил

Явно е така Мите,щото аз вчера хванах доволно рибки от мирните.Шарен риболов с доста добри риби.Снимки естественно нямам,щото като взема апарата се капотирам.Ивачето ще получи достойна почерпка за това.Наслука на всички!MiTKo_Fisher написа:EEee щом ти се появи по тези места и рабата ще доидеIvak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно![]()
.
И СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ.......
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Е Ивака вече го вързахме да си седи у Русе ,че да има слука 

[quote="MiTKo_Fisher"][/quote]
Митачеее,скромно но да ти се похваля,на Текето от петъка до днес 11 таранки и 2 бели рибки по 500гр!!! 2-те бели рибки ги ковнах днеска 2 часа преди да си тръгна реших да пробвам и то взеха че се хванаха
И ме е яд че нехвърлях от петък още за бели рибиии 
Митачеее,скромно но да ти се похваля,на Текето от петъка до днес 11 таранки и 2 бели рибки по 500гр!!! 2-те бели рибки ги ковнах днеска 2 часа преди да си тръгна реших да пробвам и то взеха че се хванаха