Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво стана с риболова да нее приключил сезона
Модератор: dantho.mihov
Какво стана с риболова да нее приключил сезона
Колеги никои ли не ходи вече зариба от две седмици сайта стана като бит пазар .Моля който има стока за продан която нее предназначена за риволов нека да ползва предназначени за целта сайтове като (мобиле.бг аукро и други ) нека не разваляме хубавия саит .
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Какво стана с риболова да нее приключил сезона
Базар БГ 

Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Аз лично ш ода утре 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- StoychevV
- разбира нещата
И аз,ама последния път не е много за хваленеПавел Иванов написа:Аз лично ш ода утре

-
- ще става разбирач
Знам супер успешна рецепта срещу това което ви дразни във форума-просто не четете мнения или теми,които не ви интересуват.Ако сравним какво ни е дал форума през годините и какво ни взема сега-на печалба сме повярвайте
.
п.п.Това си е лично мое мнение,ако някого съм обидил моля да ме извини.Ако мнението ми не е по темата нека да се премести или изтрие,дано всички да сме живи и здрави!!!

п.п.Това си е лично мое мнение,ако някого съм обидил моля да ме извини.Ако мнението ми не е по темата нека да се премести или изтрие,дано всички да сме живи и здрави!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Аз бях днес
И хванах де

И хванах де

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
bat`venci написа:Знам супер успешна рецепта срещу това което ви дразни във форума-просто не четете мнения или теми,които не ви интересуват.Ако сравним какво ни е дал форума през годините и какво ни взема сега-на печалба сме повярвайте.

Интересно ти кога последно бе за риба и какво сподели за излетаbelgata75 написа:Колеги никои ли не ходи вече зариба от две седмици сайта стана като бит пазар .Моля който има стока за продан която нее предназначена за риволов нека да ползва предназначени за целта сайтове като (мобиле.бг аукро и други ) нека не разваляме хубавия саит .
Много точно казаноbat`venci написа:Знам супер успешна рецепта срещу това което ви дразни във форума-просто не четете мнения или теми,които не ви интересуват.Ако сравним какво ни е дал форума през годините и какво ни взема сега-на печалба сме повярвайте.

И азНиколайчо™ написа:Аз бях днес![]()
И хванах де

-
- сериозен играч
Аз пък бех на работа
,ама си купих риба и сега ям.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- научил се да хвърля
Пълна лудница!!!

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
lovo-бай СТОЯН написа:Аз пък бех на работа,ама си купих риба и сега ям.
![]()
![]()
![]()
Аз мойта я изедох и изпих 4 Kamenitzi и мисли да си легам , че утре съм на работа

А по въпроса какво стана с риболова... ами стана... форума си ебава майката леко полеко

Ама пак ще си го има , с нас или без нас , колко ВЕЛИКИ си заминаха и колко дойдоха и колко ще си заминат и колко ще дойдат... Рибари и риболовци в БГ , Господ дал , а всезнаковци още толкова. Не се впрягайте толкова , ами се радвайте на всяка минута отделена за риболов... нима преди да се регистрирате тук не Ви е било приятно да ловите риба

Нима без да пишете теми и без да четете инфо къде кълве , не сте ходили на водоема ?
Който иска инфо да си го търси на ЛС , ако му отговорят де , ако не здраве да е.
Ходене му е майката.
Аз защо избягвам да пускам инфо , защото после риба няма да хвана. А пусках след всеки излет ис лед всяка информация , която получа.
Ето днес си направих един експеримент с даване на инфо , за да видя после колко колеги ще писнат теми. 100% реално и проверено и на 100% последно. Както се казва , щом е за последно , да е качествено

Само консуматори , предаватели нема и нема да има.
Добре , че направиха групите , че да можем да си кажем по някой лаф и някоя простотия без да се притеснявам чак толкова от външни намеси

Айде лека и със здраве на всички

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- фен клуб-скобар
Аз....нали съм си......любознаещ....демек.... клюкар ,си отварям всичко наред и си четем.