Априлци

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Априлци

Мнение от strelolist »

Следващата седмица ще бъда 3 дена в Априлци.Може ли някой от региона да ми каже къде и какво може да пробвам.Благодаря предварително!И успех на всички.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
pep4o83
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Априлци

Мнение от pep4o83 »

колега аз мислиа идвамата с тебе да пробваме направо на магазина :D
чиста работа. :drinkers:
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от strelolist »

Аз като новобранец най-често съм в магазина,но като фен на риболова бих се пробвал да хвана нещо!То само ядене и пиене ме чака,поне да разнообразя малко почивката
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
wesko iotow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wesko iotow »

В село душево има два платени водоема,пробвай там и успех
strelolist
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от strelolist »

А дали знаеш каква риба има?-да знам какви такъми да взема!Благодаря предварително!
wesko iotow
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от wesko iotow »

На язовирчето под щьркеловото гняздо,има шаран,каракуда,амур,сом и толстолоб,таксата е 5 лева за 3 вьдици,каквото уловиш си го вземаш,ако искаш де без толстолопа.На другия такса 4 лв сащите видове риба и сащите условия,но можеш и толстолопите да вземаш,но рибата е помалко. успех
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
vladimir1974
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от vladimir1974 »

На вировете около с.Дебнево има кефал,скобар,уклей,ч.мряна и кротушка.А ако искаш наблегни на ракията,но поне разходка си направи....ама като видиш реката невярвам да не се изкушиш.успех и качи снимки после.
kasmet
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”