Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Априлци
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Априлци
Следващата седмица ще бъда 3 дена в Априлци.Може ли някой от региона да ми каже къде и какво може да пробвам.Благодаря предварително!И успех на всички.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- научил се да хвърля
Re: Априлци
колега аз мислиа идвамата с тебе да пробваме направо на магазина
чиста работа.

чиста работа.

-
- научил се да хвърля
Аз като новобранец най-често съм в магазина,но като фен на риболова бих се пробвал да хвана нещо!То само ядене и пиене ме чака,поне да разнообразя малко почивката
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
-
- научил се да хвърля
В село душево има два платени водоема,пробвай там и успех
-
- научил се да хвърля
А дали знаеш каква риба има?-да знам какви такъми да взема!Благодаря предварително!
-
- научил се да хвърля
На язовирчето под щьркеловото гняздо,има шаран,каракуда,амур,сом и толстолоб,таксата е 5 лева за 3 вьдици,каквото уловиш си го вземаш,ако искаш де без толстолопа.На другия такса 4 лв сащите видове риба и сащите условия,но можеш и толстолопите да вземаш,но рибата е помалко. успех
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега виж тук:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=36673
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На вировете около с.Дебнево има кефал,скобар,уклей,ч.мряна и кротушка.А ако искаш наблегни на ракията,но поне разходка си направи....ама като видиш реката невярвам да не се изкушиш.успех и качи снимки после.
kasmet