Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Viva Attract Cast
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Viva Attract Cast
Според мен няма нищо евтино и хубаво .Пробвай може да откриеш топлата вода .Хубава макара е между 100 и 200 а компромиси можеш да правиш винаги .Помисли колко ще я ползваш? Успех
макарата е страшна...много добра,здрава и реди идеална.имам такава от 1 година и сам много доволен.
има само един недостатък-аванса не е много прецизен.но иначе си заслужава всеки лв.
има само един недостатък-аванса не е много прецизен.но иначе си заслужава всеки лв.
За тези пари, не се излагай да е страшна чак ...kef4e написа:макарата е страшна...много добра,здрава и реди идеална.имам такава от 1 година и сам много доволен.
-
- научил се да хвърля
Нямам за цел да се заяждам, но не всеки има възможност да даде 100-200 лева за макара. Колегата попита ако някой я е ползвал да си каже мнението....нее коя макара според теб е хубава, или бъркам някъде?
И аз като колегата имам мъничкиии забележки относно аванса, но като цяло за тези пари си заслужава
Поздрави !

И аз като колегата имам мъничкиии забележки относно аванса, но като цяло за тези пари си заслужава

Поздрави !
Един боклук не е навредил на никой ...така мислиш ти и още 7 милиона българи 

мисля че и децата знаят че макарите се делет на "шимано " и всички останали...човека пита КОНКРЕТНО ЗА ТАЗИ МАКАРА!
ти като даже не си я виждал тази макара как точно разбра че не си заслижава
ти като даже не си я виждал тази макара как точно разбра че не си заслижава

-
- ще става разбирач
Абе като си я открил защо се занимаваш с тъпи въпроси заложи на топлата водаgogen написа:Благодаря колега!kef4e написа:макарата е страшна...много добра,здрава и реди идеална.имам такава от 1 година и сам много доволен.
Аз топлата вода съм я открил, имам Страдик. Тази ще е резервна.VIKI_HARI написа:Според мен няма нищо евтино и хубаво .Пробвай може да откриеш топлата вода .Хубава макара е между 100 и 200 а компромиси можеш да правиш винаги .Помисли колко ще я ползваш? Успех

-
- ще става разбирач
gogen написа:Благодаря колега!kef4e написа:макарата е страшна...много добра,здрава и реди идеална.имам такава от 1 година и сам много доволен.
Аз топлата вода съм я открил, имам Страдик. Тази ще е резервна.VIKI_HARI написа:Според мен няма нищо евтино и хубаво .Пробвай може да откриеш топлата вода .Хубава макара е между 100 и 200 а компромиси можеш да правиш винаги .Помисли колко ще я ползваш? Успех
п.п. А дръжките две ли са - двойна и единична?
-
- ще става разбирач
Виж че знаеш повече от колкото си мислиш

-
- ще става разбирач
Здравей колега.
Аз също съм много доволен от макаричката имам 2 броя от нея на повече от година и половина добре реди и много ме кефи използвам е за телескопите ми със 0.30 влакно.
имам и атрак спин на мача и от нея съм доволен за тия пари тва е а щом ти е резерва пей сърце
.
Един приятел има бляк спин и не е доволен гледам ,че има други модели на вива с двойна дръжка viva speedy rd ,viva-speedy fd но не мога да ти кажа нищо за тях.
ПП.Това е мое мнение моля да не ме убеждава никой за скъпите макари говорим за нисък клас макари имал съм удоволствието да работя с много по качествени макари и знам кое е добро и кое не Благодаря и се надявам да съм бил полезен наслука.
Аз също съм много доволен от макаричката имам 2 броя от нея на повече от година и половина добре реди и много ме кефи използвам е за телескопите ми със 0.30 влакно.
имам и атрак спин на мача и от нея съм доволен за тия пари тва е а щом ти е резерва пей сърце

Един приятел има бляк спин и не е доволен гледам ,че има други модели на вива с двойна дръжка viva speedy rd ,viva-speedy fd но не мога да ти кажа нищо за тях.
ПП.Това е мое мнение моля да не ме убеждава никой за скъпите макари говорим за нисък клас макари имал съм удоволствието да работя с много по качествени макари и знам кое е добро и кое не Благодаря и се надявам да съм бил полезен наслука.

Никой не може да ти отнеме мечтите
дръжката е двойна колега 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси колко съм изпусналkef4e написа:мисля че и децата знаят че макарите се делет на "шимано " и всички останали...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
и децата знаят че макарите се делет на "шимано " и всички останали...

п.п. За двайсетина лева отгоре, една TICA Spinfokus, би била по-добро решение от тази VIVA.
..............
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:35 pm, променено общо 1 път.
- pachosz
- сериозен играч
Ми ЧЕСТИТО!