Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неплануван излет - аман от кефали
-
- кандидат преподавател
Неплануван излет - аман от кефали
Здравейте Колеги !
Днес сутринта , към 7.30 ч. , ми звъни телефона , и гледам че ме търси един другар , който живее в София. Естествено , започва с - къде ще ходим за риба ? И аз , - ми където кажеш ! Речено - сторено . По едно бързо кафе , и към 8 - 8 и нещо се озовахме на небезизвестния пазарджишки канал. Народ - много ! Отзивите от колегите - не ще , не пипа и така нататък , с две думи - много слабо ! Ния обаче , се ориентирахме към любимите си места , там където хора сядат рядко
!!! Опънахме болотата , направихме линиите , и ги почнахме. Моята линия беше следната : плувка 0.4 гр. на Шекспир , леко преутежнено с два дропера в група , кука 14 - оунър фуна и стръв - естествено мънисти - червено и бяло. Ще се види на снимките
!

Настаних се тук , и след 3-4 изтичания , направих и сефтето :

Кефал , със средни размери ! И след него , се започна рубриката гол след гол :

Е , имаше и много такива ,
, които се връщаха на момента там , от където са дошли !
По едно време , се появи и Жорката / жоро пз /. Настани се близо до нас , и ги зачатка и той :

Повечето колеги , които минаваха нагоре на долу , се оплакваха от лоша слука , но ние си бяхме повече от доволни .
Към 15. 30 часа , риболова приключи , защото излезе гаден вятър , съпроводен с дъжд !
Това е моя резултат / като се има предвид че дребните съм ги пускал през цялото време / !

Жорката също хвана доста , но той си ги пускаше всичките , а приятелчето дето бяхме заедно , си тръгна по рано !
Получи се доста интензивен и емоционален риболов , и като се има предвид че не беше плануван , и без никаква подготовка - мисля че си е доволно !
Аман от тия Кефали
!!!
От мен толкова . Бъдете здрави , Наслука , и Наздраве ! / сега почвам да пържа ,и да
/
Днес сутринта , към 7.30 ч. , ми звъни телефона , и гледам че ме търси един другар , който живее в София. Естествено , започва с - къде ще ходим за риба ? И аз , - ми където кажеш ! Речено - сторено . По едно бързо кафе , и към 8 - 8 и нещо се озовахме на небезизвестния пазарджишки канал. Народ - много ! Отзивите от колегите - не ще , не пипа и така нататък , с две думи - много слабо ! Ния обаче , се ориентирахме към любимите си места , там където хора сядат рядко

Настаних се тук , и след 3-4 изтичания , направих и сефтето :

Кефал , със средни размери ! И след него , се започна рубриката гол след гол :

Е , имаше и много такива ,

По едно време , се появи и Жорката / жоро пз /. Настани се близо до нас , и ги зачатка и той :

Повечето колеги , които минаваха нагоре на долу , се оплакваха от лоша слука , но ние си бяхме повече от доволни .
Към 15. 30 часа , риболова приключи , защото излезе гаден вятър , съпроводен с дъжд !
Това е моя резултат / като се има предвид че дребните съм ги пускал през цялото време / !

Жорката също хвана доста , но той си ги пускаше всичките , а приятелчето дето бяхме заедно , си тръгна по рано !
Получи се доста интензивен и емоционален риболов , и като се има предвид че не беше плануван , и без никаква подготовка - мисля че си е доволно !
Аман от тия Кефали

От мен толкова . Бъдете здрави , Наслука , и Наздраве ! / сега почвам да пържа ,и да

Върл Shimano фен!
-
- сериозен играч
Re: Неплануван излет - аман от кефали
Екстра риболов 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- Don4o_62
- учете се от него
Браво Симо,вече взе да идва твойто време по Марица
.Нашто свърши безславно това лято 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Браво Симич, па си ги разбил !

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
Бат Дончо , и аз имах супер слабо лято - нито един шаран ! А миналотоооо......еееех спомениDon4o_62 написа:Браво Симо,вече взе да идва твойто време по Марица.Нашто свърши безславно това лято

Върл Shimano фен!
бат Симо бравос.Един приятел /белята/ също ги е наскубал там,само че на аза.Ние изядохме дървото на 9-ката...много вода и ...почти никво кълване.Зимата ще си ги гоним пак на канала,нали?!

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- научил се да хвърля
добър излет и улов поздрави
-
- и господ не е толокова добър
Огин си

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
'Баси досадните кефали, а? 
Браво, Симич!

Браво, Симич!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- сериозен играч
доволно наборе,екстра си фанал