Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Лобош
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- научил се да хвърля
Лобош
Колеги!
В неделя мислиме с приятели да се разходим до яз.Лобош.
Някой ако има пресна информация от там,моля да я сподели!
Като цяло сме се ориентирали към костура.
Дали дава в момента,на рибе или на червей да го търсим и подходящи места за него?
Благодаря предварително
В неделя мислиме с приятели да се разходим до яз.Лобош.
Някой ако има пресна информация от там,моля да я сподели!
Като цяло сме се ориентирали към костура.
Дали дава в момента,на рибе или на червей да го търсим и подходящи места за него?
Благодаря предварително

-
- фен клуб-скобар
Re: Лобош
днес бях там за 3 часа 2 кила костур на рибка
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
- Николай Неделков
- учете се от него
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- научил се да хвърля
Клолега "Николайчо™ " не ме мързи нито да търся нито да чета,просто изкам актуална информация на тема КОСТУР 

Костур ли? цело лето се съсипах от тая риба у мазето вече има поне 100 буркана дедо ми само тва лови и ме кара и мене! Отиваш от каде ковачевци не влизаш по пъто каде е доле до барата,а се качваш на баира има 1 дъб малко преди дъбо има черен път и после завиваш на лево по пъта.Ако имаш 4х4 кола продължаваш на доле до водата си има път! ако немаш пък оставяш я горе и слизаш пеша.Вземи си тежка подвижна плувка и мятай колкото се може на вътре!Костур се къса. гарантирам ти як улов! е са има и дни каде неиска и да пипне по незнайни причини.
Ако па нещеш там отиди при старата гребна база на скалата.Те там сам сигурен че че излиза костур.
Дано съм ти помогнал
Ако па нещеш там отиди при старата гребна база на скалата.Те там сам сигурен че че излиза костур.
Дано съм ти помогнал

- Николай Неделков
- учете се от него
По-актуална от днес след обяд не мога да дамivanminkov1981 написа:Клолега "Николайчо™ " не ме мързи нито да търся нито да чета,просто изкам актуална информация на тема КОСТУР

Само да видим сега колко хора ще пуснат събота и неделя теми за Лобош и Арката , защото съм сигорен , че ще има повече от 200-300 човека на 2-те места за 2-та дни , а няма да има повече от 2-3 теми...
Май прекратявам с писането на информация... не май , а направо сега

Колега, зависи къде си избрал да ловиш на язовира. От към с.Радибош дава каракуда ,бабушка. Костура пробвай на рибка. Наслука
-
- научил се да хвърля
Мисля главно на рибка да го търся,но и червей ще нося за всеки случай 
Както казва колегата в по горен пост да ида от към Ковачевци дали е удачно,че за първи път ще ходя на този язовир и не съм запознат с местата?

Както казва колегата в по горен пост да ида от към Ковачевци дали е удачно,че за първи път ще ходя на този язовир и не съм запознат с местата?
xaxaxxaxxxaxxНиколайчо™ написа:По-актуална от днес след обяд не мога да дамivanminkov1981 написа:Клолега "Николайчо™ " не ме мързи нито да търся нито да чета,просто изкам актуална информация на тема КОСТУР![]()
Само да видим сега колко хора ще пуснат събота и неделя теми за Лобош и Арката , защото съм сигорен , че ще има повече от 200-300 човека на 2-те места за 2-та дни , а няма да има повече от 2-3 теми...

-
- вече хвърля и на тежко
Николайчо™ написа:По-актуална от днес след обяд не мога да дамivanminkov1981 написа:Клолега "Николайчо™ " не ме мързи нито да търся нито да чета,просто изкам актуална информация на тема КОСТУР![]()
Чеки малко да сложим траур само

Туй е доброволно - да ти споделя. Инак мерси за "Из пернишко..." темата

- Николай Неделков
- учете се от него
Да де... доброволците излизаме чисти будалиjamiemirror написа: Туй е доброволно - да ти споделя. Инак мерси за "Из пернишко..." темата

-
- вече хвърля и на тежко
Николайчо™ написа:Да де... доброволците излизаме чисти будалиjamiemirror написа: Туй е доброволно - да ти споделя. Инак мерси за "Из пернишко..." темата
Ако се чувстваш прецакан - не пиши. Той спортния риболов както да го погледнеш си е "будала" спорт - така че....