Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2010
Модератор: nkolev66
- justinian
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Сезон 2010
Браааат, май ще ти се наложи да пишеш на лични...adventurebg написа:Айде и от мен някоя рибка, текат милиони, но много дребни, чат пат някоя валиднаимам две нежелани дублета, но няма да я връщам ся
Така ми се гмуркаше, че вече трябваше да се накисна. Водата мътна, медузи ври, но аз си прекарах идеално, рибата е горе а пасажите километри.

Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво Миро.При нас вълната още не е паднала,ама това не ми попречи да поплувам де.Резултата е 5 платерини,който не съм снимал.При нас пък рибата е на дъното и то от 5 метър надолу.Миро много олово си наредил на колана,седмицата ли сефтоса?
На никой нито дума.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Жорка сефтосах я и ми е супер удобна
по принцип рибата е около 4-5 метър, но е горе и трябва да се търси висок камък, че е мътно и като си долу не се вижда. Мернах и двама зибчовци, но само ги мернах 

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пиши ми едно лично какво те интересува и ще ти кажаjustinian написа:Браааат, май ще ти се наложи да пишеш на лични...adventurebg написа:Айде и от мен някоя рибка, текат милиони, но много дребни, чат пат някоя валиднаимам две нежелани дублета, но няма да я връщам ся
Така ми се гмуркаше, че вече трябваше да се накисна. Водата мътна, медузи ври, но аз си прекарах идеално, рибата е горе а пасажите километри.
![]()

Вие двамата май замисляте нещо, май ще паля Пасата и ще идвам на Равда.
Пашата обича смелите.
Сега се връщам от морето, бях на Ной. Видимост до 3-4 метър над 10 метра. По надолу около 3-4 метра. За час и половина гмуркане не видях нито една риба. Нито на буната нито в плиткача. Жоро Каварната беше на другата буна , ама не отидох да видя как е при него. Оттам на Първа буна. Тъкмо спирам колата и гледам един харпунджия излиза. Носи 4 риби. Викам как е, каза че сега почнала да се върти риба , ама скъсал кордата на стрелата. Нали е колега веднага му осигурих корда , кримпи, клещи, въже. Той много благодарен. Влизам на буната, бяла мътилка. Към нас двамата се присъедини още един. Риба видях само една и я взех, те двамата казаха че не са видели риба въобще повече. На бомбарда вземаха дребни иларии и по някоя платеринка. За днес толкоз, ако има добро време утре пак.
Пашата обича смелите.
Аааа надълго ще си поприказваме скоро, че съм се затъжил и за вас и за борунчето.terzo написа:На никой нито дума.![]()
![]()

Сигурно сте порастнали, пък и рибите и те.

Никоя риба не е по - важна от живота !
....браво ...а аз ловя попчета с въдица 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ванка да не се изгубиш като идвашvatus56 написа:Аааа надълго ще си поприказваме скоро, че съм се затъжил и за вас и за борунчето.terzo написа:На никой нито дума.![]()
![]()
Има-няма една година не сме се виждали.
Сигурно сте порастнали, пък и рибите и те.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Днес си беше слабо, дребни(стръв) поцапах 2 часа лепнах 5 прилични и хванах пътя, сега на кумшийката и плющят ушите( вкусна била рибата)baretata написа:Сега се връщам от морето, бях на Ной. Видимост до 3-4 метър над 10 метра. По надолу около 3-4 метра. За час и половина гмуркане не видях нито една риба. Нито на буната нито в плиткача. Жоро Каварната беше на другата буна , ама не отидох да видя как е при него. Оттам на Първа буна. Тъкмо спирам колата и гледам един харпунджия излиза. Носи 4 риби. Викам как е, каза че сега почнала да се върти риба , ама скъсал кордата на стрелата. Нали е колега веднага му осигурих корда , кримпи, клещи, въже. Той много благодарен. Влизам на буната, бяла мътилка. Към нас двамата се присъедини още един. Риба видях само една и я взех, те двамата казаха че не са видели риба въобще повече. На бомбарда вземаха дребни иларии и по някоя платеринка. За днес толкоз, ако има добро време утре пак.

- Jack Daniels
- разбира нещата
...а хубава ли е комшийката поне, че да не става зян рибата 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
Къде има край Варна кая? Че не сам влизал много отдавна, а и нямам друг харпун в момента.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Айде бе качете някоя снимка, ръждяса темата. Аз нямам време, че и съм болен иначе