Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Внимание!
Въпроси свързани с морския риболов.
naRiba.com

Форум

ИСКАМ ДА СЕ НАУЧА
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
ИСКАМ ДА СЕ НАУЧА
Ами каква е работата, аз съм един неук безхаберник от Варна, от време на време имам свободно време и ми харесва да ходя за риба.Досега съм ловил по язовири на плувка, а в морето попчета и веднъж илария, като казвам че съм ловил не значи че съм хванал много
Ще ми се да се науча как се ловят и разни други морски и сладководни твари, та ако има някои които знае повече от мен, и няма да му пречат много вероятните ми глупави въпроси и присъствието ми нека пише следващия път като ще ходи за риба.
благодаря предварително

Ще ми се да се науча как се ловят и разни други морски и сладководни твари, та ако има някои които знае повече от мен, и няма да му пречат много вероятните ми глупави въпроси и присъствието ми нека пише следващия път като ще ходи за риба.
благодаря предварително
от всичко хубаво по много
vacano ами търся хора с които да си прекарвам свободното време, с които да ходя за риба и да ми дават малко акъл от време на време като например: ей момче с таз пръчка дет си я помъкнал нищо няма да фанеш, опрай си куките, ше целиш ли някой с туй олово, отиди сутринта или вечерта, няма смисъл цял ден да киснеш по буните кат гламав, на тез червеи може кокошки да ловиш ама не и риба и други разни такиз поучителни реплики да чувам от тях като не ми е нещо както трябва. ииии нещо такова.най общо търся някой дето да ме взема с него като ходи за риба.
- vacano
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
да се обзаложа,не мога, аз съм влубен в морския риболов но реално погледнато просто няма толкова много видове риби в нашето мореmircone написа:Vacano можеш ли да се обзаложиш на това бате

хахаха репликите са култови

Sooner....or....later everything comes to an END!
vacano то вярно че не е по важно да хванеш отколкото да си починеш и да не си вкъщи и да чуваш разни реплики от рода на : абе някои трябва да фърли боклука ама баща ти спи, някой трябва да иде на магазина ама аз сега немога щото ма марзи ама...
е надявам се тогава да нямаш нищо против някои път да покиснем заедно
е надявам се тогава да нямаш нищо против някои път да покиснем заедно