EAGLE 480DF

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: EAGLE 480DF

Мнение от ULDO1 »

================
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:46 pm, променено общо 1 път.
stanistud
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stanistud »

Голяма грешка с това зареждане след една седмица,може акумолаторът да е заминал.А това зарядно с което го зареждаш има ли амперметър да ти покаже с какъв ток го зареждаш?Аз имах едно такова руско,което имаше 12 волта и 6 волта за моторджийски акумолатори ,да не би и твоето да е такова и от там да идва грешката .
Можеш да си провериш сегашният капацитет на батерията като я заредиш напълно-13,2 волта и и закачиш товар от 1 ампер да се разрежда до като стигне 10,8 волта.Колкото часа се е разреждал толкова амперчаса е сегашният капацитет на батерията.Този метод не е съвсем точен но ще ти покаже долу-горе как е акумолаторът ти.Но като имам в предвид досегашната му експлоатация съм почти сигурен че си за нов.
ПП Като мериш консумацията го пусни на максимална чувствителност,скорост на опресняване и със подсветка-това е максималната консумация.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

==================
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:47 pm, променено общо 1 път.
stanistud
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stanistud »

Здравей!
То се е видяло че този акумолатор се е скапал така че купувай друг ако питаш мене този и за резервен не става-ще те издъни точно когато имаш нужда от резерва.Иначе ако сонарът черпи максимум 5 W(415 mA)сметката че ще издържи 20 часа е вярна или ако вземеш 18 A/h би трябвало теоретично да издържи 40 часа ,а на практика по-вече защото през тези часове едва ли ще го ползваш постоянно с подсветка.Ако ще го използваш само за сонара не виждам смисъл от такъв голям акумолатор ама ти си знаеш най добре.Аз сега ползвам два акумолатора от 7 A/h и ме изкарват около 15 часа но моят е цветен и с GPS и дърпа много по-вече.
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

=============
Последно промяна от ULDO1 на Вто Ное 09, 2010 7:47 pm, променено общо 1 път.
stanistud
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stanistud »

Успех в преследването на товарния, догодина смятам да отскоча до вашите водоеми та ще се радвам да се видиме и да пиеме по едно заедно :drinkers: :drinkers: :drinkers:
ULDO1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ULDO1 »

===============
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”