Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Отностно зарибяване с щука
Модератор: emo vasilev
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Отностно зарибяване с щука
Здравейте колеги, близо до моето село има едно за*бано язовирче на което никой не ходи, преди имаше каракуда но изчезна понеже циганите я изловиха
и сега има ама рядко и е дребна.... А и никой не ходи и мислим с едни приятели да купим малки щуклета (около 50-60) броя за да го зарибим там поне ще има какво да ядът а и никой няма да знае (ако не се разчуе....), язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
ТА въпроса ми е от каде край Бургас може да се закупят малки щуки и каква е цената за една, кога е най доброто време за зарибяване и дали ще живеят в гореописания язовир?
Благодаря предварително!

ТА въпроса ми е от каде край Бургас може да се закупят малки щуки и каква е цената за една, кога е най доброто време за зарибяване и дали ще живеят в гореописания язовир?
Благодаря предварително!

Re: Отностно зарибяване с щука
Най-лесно става като уловените при всеки излет щуки отиват в бидона и от там в язовирчето. Така бе зарибен успешно с щука язовир "Дъбника" до Враца.
-
- ще става разбирач
A ЦИГАНИТЕБожидар Стойков написа:Здравейте колеги, близо до моето село има едно за*бано язовирче на което никой не ходи, преди имаше каракуда но изчезна понеже циганите я изловихаи сега има ама рядко и е дребна.... А и никой не ходи и мислим с едни приятели да купим малки щуклета (около 50-60) броя за да го зарибим там поне ще има какво да ядът а и никой няма да знае (ако не се разчуе....), язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
Благодаря предварително!

Зарибете си го отново с каракуда и къцайте на воля......колко щуки биха съжителствали на такъв малък гьол.Божидар Стойков написа: язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
-
- ще става разбирач
Изобщо не е малък гьола, аз знам няколко с такива размери и си има щука доволно! 

Браво пичове , страхотна идея....просто чукнете в Чичко Гугъл и ще ви излязат няколко места от където да си купите щучки...Успех в начинанието!!!