Отностно зарибяване с щука

Всичко за рибите.Външни белези,хранене,ареал на отделните видове.

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
Божидар Стойков
ще става разбирач
ще става разбирач

Отностно зарибяване с щука

Мнение от Божидар Стойков »

Здравейте колеги, близо до моето село има едно за*бано язовирче на което никой не ходи, преди имаше каракуда но изчезна понеже циганите я изловиха :lol: и сега има ама рядко и е дребна.... А и никой не ходи и мислим с едни приятели да купим малки щуклета (около 50-60) броя за да го зарибим там поне ще има какво да ядът а и никой няма да знае (ако не се разчуе....), язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
ТА въпроса ми е от каде край Бургас може да се закупят малки щуки и каква е цената за една, кога е най доброто време за зарибяване и дали ще живеят в гореописания язовир?
Благодаря предварително!
Изображение
Изображение
Ангел
новобранец
новобранец

Re: Отностно зарибяване с щука

Мнение от Ангел »

Най-лесно става като уловените при всеки излет щуки отиват в бидона и от там в язовирчето. Така бе зарибен успешно с щука язовир "Дъбника" до Враца.
VIKI_HARI
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от VIKI_HARI »

Божидар Стойков написа:Здравейте колеги, близо до моето село има едно за*бано язовирче на което никой не ходи, преди имаше каракуда но изчезна понеже циганите я изловиха :lol: и сега има ама рядко и е дребна.... А и никой не ходи и мислим с едни приятели да купим малки щуклета (около 50-60) броя за да го зарибим там поне ще има какво да ядът а и никой няма да знае (ако не се разчуе....), язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
ТА въпроса ми е от каде край Бургас може да се закупят малки щуки и каква е цената за една, кога е най доброто време за зарибяване и дали ще живеят в гореописания язовир?
Благодаря предварително!
A ЦИГАНИТЕ :lol: :lol: :lol: или сте го разрешили проблема :ANAL: :ANAL:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

Божидар Стойков написа: язовира е малък около 10м. широчина и 50м. дължина.
Зарибете си го отново с каракуда и къцайте на воля......колко щуки биха съжителствали на такъв малък гьол.
Радо Троев
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Радо Троев »

Изобщо не е малък гьола, аз знам няколко с такива размери и си има щука доволно! :wink:
Изображение
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Браво пичове , страхотна идея....просто чукнете в Чичко Гугъл и ще ви излязат няколко места от където да си купите щучки...Успех в начинанието!!!
Публикувай отговор

Обратно към “За рибите по света и у нас”