Рибата от Чернобил!!!

Всичко за рибите.Външни белези,хранене,ареал на отделните видове.

Модератор: emo vasilev

eng_angelov
новобранец
новобранец

Re: Рибата от Чернобил!!!

Мнение от eng_angelov »

Гледах един филм на нешънъл географик за екосистемата там в момента. порази ме колко бързо е станало истинско райско кътче /понеже няма хора там/. казаха, че в началото са се появили генни мутации в животните, които обаче бързо са били изпапкани от хищниците.

филма е страшен, в хубавия смисъл
Аватар
svetlio86
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от svetlio86 »

Да и в момента наоколо се разхождат бягащи гъби и светещи сомове!!! Те за това не ги снимат през ноща!!! А иначе съм чел че радиацията ще остане в пръста и водите още доста дълго време , така че познай дали растенията и живорните няма да имат своя нова екосистема(от нов вид :shock: ) скоро???? :wink:
Най си ми е добре,когато съм сред природата :)....................................................За Риба с бутилка бира
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Няма да имат. Веднъж да избягат гъбите и всичко ще си е по старо му :lol:
Филма от линка съм го гледал и си струва да се види, на фона на всички ужасни гледки, които сме гледали за аварията, този филм е прекрасен.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “За рибите по света и у нас”