Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

ЗАРГАН - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- научил се да хвърля
Re: ЗАРГАН - 2010
Днес на Кранево нямаше вятър но имаше вълна и резултата е почти капо.Бяхме 5 човека аз изкарах 1 заргана и около мен 2-ма човека и те изкараха и това беше .... 

Риболова според годината... Тзаи година на Тюленово за мен е много зле. Колкото пъти отида вятър вълна ако пък хвана добро време няма риба
Години назад беше ОК . Дори не си струваше да ходим чак Синеморец на север правихме по добри резултати. Ами сега накъде да Одим Кат Няма 

И няма да е зле всеки на такива места да си събира боклуците. След последната обиколка едно, че риба няма друго се нагледах на свинщина . Бирени кутийки, бутилки , чашки, найлонови торбички , весници ... Квото се сетите имаше по земята, а вятъра ги търкаляше на където си иска.. Грозна работа все едно някакво диво племе е било там . А жалко, че тези хора са из между нас. Сори за спама ама тук май му е мястото ...
Жив и здрав да си Джо за похвалата. Ако някои има хубави снимки и иска да гио види там да ми ги прати на reklama[AT]shabla.beДжо написа:
И един сайт с прекрасни снимки от Шабла и околностите (някой от колегите го беше публикувал): http://shabla.be/photos/
P.S Може и рибарски

Аз ти благодаря, yarkost, за труда и за отделеното време, за да ни покажеш тези красоти. Чудни и величествени гледки!yarkost написа:Жив и здрав да си Джо за похвалата. Ако някои има хубави снимки и иска да гио види там да ми ги прати на reklama[AT]shabla.be
P.S Може и рибарски
Здравей те колеги отскоро във форума.Ходя за риба рядко нямам много време.За Езерец мога да кажа че е рай.Морето е девствено но езерото е пълно с бракониери.Ако морето не дава в езерото има многоооо риба и обратно.Тези места са БЕЗЦЕННИ пазете ги.Не е важно колко риба ще хванеш аколко ще изядяш. И защо винаги трябва да има/СОФИЯ/.Нямам нищо против тях но слагат данъци на всичко хубаво.Понякога си мисля че по-добре е да ги няма.А що се отнася за темата зарганите са рядки но едри/тлъсти/.Късмет на всички.
- sardina
- научил се да хвърля
Разходих се до Кранево от 14.30 до 16.30 в сряда. Водата мътна, вятър от лек стана силен, а на рибата толкова и харесваше да си стои в морето, че почти не забелязваше червеите, които доста хора къпеха покрай тях. Успях да се запиша с 4 заргани, като при мен важеше правилото - на рядко ама едро. Три от каишите бяха по 50 см и само заради тях си струваше излета. Пекнах ги още вечерта на скарата. Малко след като извадих последната риба, един колега до мен изкара 1 малък лефер или голям чернокоп - 25 см. От тук нататък на всички ни беше ясно накъде отиват нещата. Похвърлях малко на блесна, но нищо не удари и згънахме такъмите.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
прекрасен ден за скубане на заргани поне от моя прозорец
моля колегите от юга да пишат как се е представило морето днес ,защото утре смятам да ловя усилено

Качествени чепарета Borkata

Днес на крз-то дойдоха двама колеги чак от Синеморец. Имали по 5-6 заргана всеки. Ужаст! И додоха на Илия Бояджиев да си надърпат поне иларийки. Парадоксално, но факт на Синеморец грънци, на една педя от Бургас доста рибоци.BorisK написа:моля колегите от юга да пишат как се е представило морето днес ,защото утре смятам да ловя усилено
-
- разбира нещата
Сутринта на германката едно голямо нищо,после прескочих до агалината-25 зизита ама с много мъка.И то от обяд.Като гледам май бях най-добре,имаше и хора с по един.
Проба му е майката!
- kkiryazov
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На Германката последния път като ходих имаше видра 

Днес на Шабла..
мн зле едвам 23бр. двама души за следобеда, иначе морето тава и водата бистра ама риба няма пък тази дето я има -дребна

- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Здрасти колега !!! Аз бях тоя с чернокопа ама няма проблеми с краката и пръчката !!!sardina написа:Разходих се до Кранево от 14.30 до 16.30 в сряда. Водата мътна, вятър от лек стана силен, а на рибата толкова и харесваше да си стои в морето, че почти не забелязваше червеите, които доста хора къпеха покрай тях. Успях да се запиша с 4 заргани, като при мен важеше правилото - на рядко ама едро. Три от каишите бяха по 50 см и само заради тях си струваше излета. Пекнах ги още вечерта на скарата. Малко след като извадих последната риба, един колега до мен изкара 1 малък лефер или голям чернокоп - 25 см. От тук нататък на всички ни беше ясно накъде отиват нещата. Похвърлях малко на блесна, но нищо не удари и згънахме такъмите.
-
- учете се от него
Айде и аз да се похваля - вчера на Синеморец 64 риби
до обед, че задуфа и зафан да вали, с гръмотевиците и светкавиците както си му е реда. Хубо че Румбата и Вальо ни приютиха на по бира
,
Днес - сутринта на Германката 0:0, към 09.00 бях на Веселие 4:0 за мен, но духна и прескочих от другата страна на Агалината. Те там от 12.00 до 17.00 ги поскубах доволно
като общия резултат за деня е 67:0
С тоз вятър
утре незнам дали изобщо да ставам

Днес - сутринта на Германката 0:0, към 09.00 бях на Веселие 4:0 за мен, но духна и прескочих от другата страна на Агалината. Те там от 12.00 до 17.00 ги поскубах доволно

С тоз вятър

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.