Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

17.03.2007 - Дрангово, Област Пловдив
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
17.03.2007 - Дрангово, Област Пловдив
Здравейте!След като разбрахме 4е преди седмица и нещо са пуснали 3 тона шаран на водоема,с двама мои приятели решихме да го посетим
И се оказа 4е инфото не е само зарибявка.Пристигнахме към 7.30 на водоема,около 15 коли бяха ве4е там.До обяд мястото беше обградено от колеги.Буквално бяхме се наредили през 2-3 метра около водоема.Разтоварихме и тръгнахме към мястото където обикновенно заставаме(4есто ходя там за 6тука).Минути след замятането моя приетел извади 6аран (около 3 кг),и като се по4на до обяд общо 5 - наи малкия 2 кг.Колегата от форума - Дракон излъга един около 1.5 кг(такива се хващат най-вече).На мен оба4е не ми провървя с шарана.Изавадих една малка щука и това беше вси4ко.
Към 14.00 събрахме и си тръгнахме доволни,с над 10 кг риба
Сега за условията - ве4е се пла6та 9 лв на 4овек,разре6ени са до 3 въдици,уловената риба не се пла6та.Стръв - само торен 4ервей.Монтажа - на пружина.Никакви други техники и стръв не дадоха резултат.4ухме 4е колегите които бяха до нас извадиха един шаран на царевица,но това си беше инцидент.Същите извадиха и един сом.Така 4е и тои май е трънал.Щуката оба4е, не6те и това е.
Като полу4а снимките от Дракон 6те ги ка4а за достоверност
Наслука!
p.s
Вървеше добре до обяд и спря.След това само каракуди!

Към 14.00 събрахме и си тръгнахме доволни,с над 10 кг риба

Сега за условията - ве4е се пла6та 9 лв на 4овек,разре6ени са до 3 въдици,уловената риба не се пла6та.Стръв - само торен 4ервей.Монтажа - на пружина.Никакви други техники и стръв не дадоха резултат.4ухме 4е колегите които бяха до нас извадиха един шаран на царевица,но това си беше инцидент.Същите извадиха и един сом.Така 4е и тои май е трънал.Щуката оба4е, не6те и това е.
Като полу4а снимките от Дракон 6те ги ка4а за достоверност

Наслука!
p.s
Вървеше добре до обяд и спря.След това само каракуди!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Да!Това е мястото(викат му гйола на Алекс)но както казах таксата ве4е е 9евятка.Ние бяхме от другата страна в ляво,но няма6е голям избор на места,вси4о беше заето като отидохме.Аз по4ти не ходя за шаран(не го разбирам тоя риболов) но съм забелязъл 4е шаранджиите се нареждат то4но там където казва6,защото е по-4исто дъното от тоя край,или по друга при4ина.dedeff написа:Колега,кой язовир по-точно,този след селото в дясно,където таксата беше 7 лв.,и аз съм имал там добри резултати на местата северно от фургона до една голяма топола.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега там есента правихме много щука и то все хубави екземпляри излизаха, та сега да не ще да вземе не знам каква е причината според теб, сигурно ври от дребосък и има храна в изобилие, иначе и аз не гоня шаран, ама ако имаш добра информация за щука, моля да я споделиш.
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Миналото лято там имам над 20 щуки и 4-5 сома.От декмври миналата година насам сyм ходил 5-6 пъти и имам само една хваната - януари месец.4е ври от дребосък е вярно,но то и лятото беше така.katri написа:Колега там есента правихме много щука и то все хубави екземпляри излизаха, та сега да не ще да вземе не знам каква е причината според теб, сигурно ври от дребосък и има храна в изобилие, иначе и аз не гоня шаран, ама ако имаш добра информация за щука, моля да я споделиш.
Немога да разбера кво стана.
- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз преди 2 седмици минах през язовира една вечер без да хвърлям само да видя какво е положението и проведох разговор с пазача.Той ми каза ,че таксата е все още 7лв.(явно вече не е така) и че много щуки имало - накъдето и да погледнеш вика все щуки,но били хвърляли хайвера тогава и не взимали - каза ми да дойда след 20 дни,това прави още една седмица да се изчака и след това ги разбивам щуките:)Така ,че ако отидеш преди мен и ги разбиеш моля те пиши ми на ЛС да имам актуално инфо и аз.(знам ,че често ходиш там и мисля ,че сме се засичали дори един път на язовира)
Риболовец,а не рибар съм аз!!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Той,паза4а все това говориkatri написа:Аз преди 2 седмици минах през язовира една вечер без да хвърлям само да видя какво е положението и проведох разговор с пазача.Той ми каза ,че таксата е все още 7лв.(явно вече не е така) и че много щуки имало - накъдето и да погледнеш вика все щуки,но били хвърляли хайвера тогава и не взимали - каза ми да дойда след 20 дни,това прави още една седмица да се изчака и след това ги разбивам щуките:)Така ,че ако отидеш преди мен и ги разбиеш моля те пиши ми на ЛС да имам актуално инфо и аз.(знам ,че често ходиш там и мисля ,че сме се засичали дори един път на язовира)

Ще поиз4акам малко и аз и 6те видим..
Наслука!!
- kal4ev
- вече хвърля и на тежко
Има около 500 м черен път(всъщност не съм сигурен точно колко е,но е съвсем малко),така 4е минаваш.велчев62 написа:Колеги в понеделник мисля да заминавам за Дрангово.
Не съм ходил там,интерисува ме в този дъжд,ще може ли да стигна на язовира,без да закъсам.Колко черен път има?
Някой ако има прясно инфо,моля Ви!!!
После естествено,ще дам инфо.
Наслука!