Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Модератори: emo vasilev, alekst
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Re: КЕФАЛОВИ ( илария, платерина, кефал ) - 2010
Днес отидох на моста в слънчев бряг (централния) без въдица да видя как стоят нещата. Доста добре вървеше риболова колегите по 3 ги вадиха утре отивам и аз 

На канала в Аспарухово под моста от 8:00 до 11:00 се капотирахме аз и един колега. Една едра платеринка направи една обиколка, скачайки на 2-3 метра от нас, за да ни се посмее, че 2-3 часа си къпем червеите само. Мина покрай куките и изобщо не ги отрази. Пробвайте колеги, ден с ден не си прилича. Наслука !
На канала до обед най-много по 5-10 иларийки на човек (около пазара). На вълнолома (целия) до 11.00 4 бр. и 15-на заргана.
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
на моста в слънчев бряг днеска риба БОЛ ама и хора много хванах само 12, изтървах поне 15 и ме оплетоха четирима..... абе риба имаше но място няма 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Колеги имам окколо 5 кила Илария в фризера искам да ви попитам дали може да я направя солена и каква е рецептата ?

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 66#p212792Божидар Стойков написа:Колеги имам окколо 5 кила Илария в фризера искам да ви попитам дали може да я направя солена и каква е рецептата ?
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- научил се да хвърля
Днес на канала въпреки че един колега каза че на бомбарда нищо не излизало аз взех да мятам и резултата беше 7 иларии.След това всички взеха да изкарват но изведнъж спря и аз почнах попа а и колегите около мен.Даваше доста добре но после реших да ида на вълнолома там взех 2 иларии и 4 заргани.Като цяло съм доволен 

Днес на Илия Бояджиев даваше много добре илария.Направо си беше сеч.Почти нямаше празно хвърляне.Но общо взето дребна...излизаше тук таме по някоя едра платерина,но главно си беше дребосък.Сутринта се хващаше на потапящите бомбарди,но като спря вятъра тръгна и на плаващите.
- ivalpetkov
- разбира нещата
днес на илия бояджиев 32 платерини от 7 до 12 -на плаваща до 11.30-после вятър и искаше потапяща....
и попа даде доволно гледах до мен... 

Аз имам 15 риби като има 2 по-едри останалото като вчера.Но днес беше доста слабо,щом половината доза с червеи остана...ivalpetkov написа:днес на илия бояджиев 32 платерини от 7 до 12 -на плаваща до 11.30-после вятър и искаше потапяща....и попа даде доволно гледах до мен...
ivalpetkov ти къде беше застанал? аз бях от първите там,още към 6:30 но имаше и няколко човека преди мен.
- ivalpetkov
- разбира нещата
на плочата-аз бях първи в района на илия бояджиев-5.30 

Аз бях с мотора
я сега се индетифицирай може и да сме говорили 

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
От моста в Слънчев бряг (централния) днес видях една много яка гледка...
един зарган се промъкна тихомълкол, взе една малка илария и се върна там от кадето дойде
това ме нарадва от всякъде (едър беше) и рядко можеш да видиш подобно нещо 

Здравейте,колеги!Видях че никой не споделя но вчера на канала във Варна много хора и много риба,не вярвам някой да се прибрал без улов.Моят резолтат е 30 иларий от 8.30 до 13.30.
tisho_st написа:Здравейте,колеги!Видях че никой не споделя но вчера на канала във Варна много хора и много риба,не вярвам някой да се прибрал без улов.Моят резолтат е 30 иларий от 8.30 до 13.30.
Ми то на Варна няма канал колега