Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Разстоянието?
Модератор: sapuna
Разстоянието?
Колеги на колко сантиметра от оловото трява да е металния повод , за да не плащи щуката ? Става въпрос за монтажа с тапа и жива рибка.
тбК
-
- разбира нещата
Re: Разстояението?
Зависи колко е дълбоко и от оловото по не се плаши,отколкото от тапата и повода. 

На къса плувка,в репея...
Вярно ли е , че е по - добре да се лови с единична кука отколкото с 3-ка , защотото щуката я вижда и не захапва . Както и с булдо , отколкото с бяла тапа ?
тбК
колега аз мисля,че ако реши да захапи нито тапата нито повода та и троиката ще я спре.наслука 

Съгласен съм с колегата zoom_I.Преди две седмици бях свидетел как се вади щука с ярко оранжева тапа на Долни Богров.Може би до някаква степен има значение ,но кълве ли си рибата не гледа.
Когато яде щуката взима на всичко.Гледал съм руски клип как влачат морков със закачена троика и хващат щука 

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
И беше РУСКА щука.петко стоянов написа:Ама моркова е във форма навоблер

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Ако туриш и щука с главни букви, ще стане като тази дето я намериха наскоро на дънотоКИРО написа:И беше РУСКА щука.

Re: Разстоянието?
malemi, отправяй за в бъдеще подобни питания в някоя от съществуващите вече теми( наместо да отваряш нова!) , като тази
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=78&t=33251 ...примерно!
п.п. не че не е писано по тези въпроси, ако се разровиш де......

п.п. не че не е писано по тези въпроси, ако се разровиш де......

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

колегата genzi е правл.когато гони си гони и нея притесниява тапа,троика или повод.хващал сам на метар дълбочина с 20гр тапа ито оранжево червена.
Колеги имам и друг въпрос. Когато хвана щука на дадено място , то заема ли се от друга щука и ако да след колко време ?
тбК
-
- новобранец
Обикновенно до 20 минути удря и сестра , ако не си я изплашил с ваденето на първата.
Malemi написа:Колеги имам и друг въпрос. Когато хвана щука на дадено място , то заема ли се от друга щука и ако да след колко време ?

Ми имам дарба , а ако нещо не ти харесва просто не пищи или ми пищи на лични , че само развалящ темата
тбК