Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
Модератор: sapuna
Re: Овчарица топлото-студеното,всичко за водоема
колега вятъра как беше 

- mitiogt
- ще става разбирач
carpMITKO написа:колега вятъра как беше

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
хаха дам и за това питам как е :Д :Д
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги утре тръгвам на там. Кажете какво върви и на какво да го търся. Иска ми се амур но ако не върви може и толупи 

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Здравейте, колеги.
В събота ходихме на стената на топлото. Бяхме 4-рима и чак към 9.00 си намерихме място. Водата прелива, но в началото и в края има почти сухи места. Толупи бяха хванали доста колеги, лично аз видях 6 броя с тегло 10 - 15 кг. Събота през деня и до 1.00 в неделя никой не извади толуп, колегите до нас имаха удар но се откачи. Хванахме 10-тина канални сомчета около 30-35см и ужасно много по-малки по педя, които кълвяха на всичко. Най-големите екземпляри хванахме на пиявица. Платики по два броя на човек малко над педя и и каракуди по 5 броя на човек и две червеноперки. Това е в общи линии. Всичко най и наслука.
В събота ходихме на стената на топлото. Бяхме 4-рима и чак към 9.00 си намерихме място. Водата прелива, но в началото и в края има почти сухи места. Толупи бяха хванали доста колеги, лично аз видях 6 броя с тегло 10 - 15 кг. Събота през деня и до 1.00 в неделя никой не извади толуп, колегите до нас имаха удар но се откачи. Хванахме 10-тина канални сомчета около 30-35см и ужасно много по-малки по педя, които кълвяха на всичко. Най-големите екземпляри хванахме на пиявица. Платики по два броя на човек малко над педя и и каракуди по 5 броя на човек и две червеноперки. Това е в общи линии. Всичко най и наслука.
колега сабота и аз бях на моста наистина риболова от кам толупите беше слаб през деня..но 1 колега до мен доиде към 9часа и до към 5часа извади 2 толупа по 15тина килограма аз лично видях само тои да извади толуп през деня..другата седмица пак ще ги пробваме

Колеги никои ли не иска да каже каква стръв използвате за амура и толупи
- ivelin_1976
- разбира нещата
За амур - царевица на косъм.bojko3960 написа:Колеги никои ли не иска да каже каква стръв използвате за амура и толупи
За толупи - спирала с повдигач на куките.

shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

Колега на спиралата какво слагаш
- ivelin_1976
- разбира нещата
Хайде да раздвижим малко темата, вчера вечерта майка ми се прибра от моста с ето този убавец, със собствено тегло 31кг.

- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Пусни повечко снимки и няма начин да не се раздвижиivelin_1976 написа:Хайде да раздвижим малко темата, вчера вечерта майка ми се прибра от моста с ето този убавец, със собствено тегло 31кг. [

На снимката над главата на Мопса се вижда още едно толупчеivelin_1976 написа:Хайде да раздвижим малко темата, вчера вечерта майка ми се прибра от моста с ето този убавец, със собствено тегло 31кг. [D

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- ivelin_1976
- разбира нещата
Този е на прятелчетата, кантара му показа 25 окиpampasa написа:На снимката над главата на Мопса се вижда още едно толупче

- mitiogt
- ще става разбирач
как е хавата с амурчетата , някой хващал ли е скоро
Любими Риболовни сайтове:
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колеги малко късно но бях там в неделя сутринта. С отиването един колега извади един и това май беше до другата сутрин. Аз нямах пипане, но с фидера ставаха убийства на платика и таранка/едри/.Така и финиширахме добре че бяха фидерите.
Другия път ще ги пробвам на захранка която ми каза един местен. Тя е:
5кг стартерна пилешка смеска. 1 кг животинско сухо мляко. 10 ванилийки и аромат ягода. Съшо и лепило с аромат на ягода. На пружините куки една нула и повдигачи.
Другия път ще ги пробвам на захранка която ми каза един местен. Тя е:
5кг стартерна пилешка смеска. 1 кг животинско сухо мляко. 10 ванилийки и аромат ягода. Съшо и лепило с аромат на ягода. На пружините куки една нула и повдигачи.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.