Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Разстоянието?
Модератор: sapuna
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Разстоянието?
малеми е прав във случая,точно така е,всяка щука си има територия,когато хванеш една на неино място идва друГА,но след колко време това вече не го знам,предполагам зависи от мястото,дали е стратегическо,имал съм случаи в които първо съм хващал един килограм,а след 20 мин 7 кг щука,едва ли тая първата е опазила мястото от втората
,

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз съм хващал по няколко щуки на едно място за еднодневен риболов.
Когато има много щуки, те се движат постоянно и теорията, че си пазят територия не работи!!
Когато има много щуки, те се движат постоянно и теорията, че си пазят територия не работи!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
да но колко са водоемите със много щукиG.Petkov написа:И аз съм хващал по няколко щуки на едно място за еднодневен риболов.

-
- разбира нещата
при нас вече са напаст.пример:в събота тръгнахме за клен а хванахме 6 щуки и имахме още няколко откачания.4 хванахме от един вир който е може би около 40-50 кв.и всички са от един размер от около 0,800-1,000кг.всичко на блесна моска размер 1.
Не бе,не ме разбра,,това,че имаш дарба отдавна съм го разбрал,но се питам работиш ли ни или се мислиш за много умен.Malemi написа:Ми имам дарба , а ако нещо не ти харесва просто не пищи или ми пищи на лични , че само развалящ темата
Като прописа се преструваше ,че не не можеш да пишеш правилно.Този номер не мина,а сега задаваш постоянно тъпи въпроси във вид на теми за да изпробваш колко могат да те изтърпят модераторите.
Просто не си играеш ролята както трябва.Следя ти всичките писаници и съм сигурен,че не си този на когото се правиш.

Разбира се,че има стратигически места във всеки водоем и това много добре го знаеш,но питаш

Риболовчо много добре ти е казал,че една 7 килограмова риба не може да бъде спряна от една половин кило,защото съм сигурен,че и това го знаеш,че са канибали и даже предпочитат събратята си за гощавка

П.П.Какво да развалиш на нещо развалено

Петре василев , това което написа отново е без никакъв смисъл , пищи ми лично или не разваляи темата !!! Колко пъти трява да ти повтори човек ?
тбК
Колега, не виждам какво и е ценното на темата, че да бъде развалена? Относно монтажи за лов на щука е писано в десетки теми тук и в други раздели, просто трябваше да се напрегнеш малце да поразровиш и да прочетеш, и ако не намериш отговор(в което се съмнявам!), тогава евентуално да отваряш цяла въпросителна тема-толкова е просто, че чак е лесноMalemi написа:Петре василев , това което написа отново е без никакъв смисъл , пищи ми лично или не разваляи темата !!! Колко пъти трява да ти повтори човек ?

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.