Риболовен Телескоп PREMIUM 2 Adjust na MICHELL

Модератор: sapuna

cache
новобранец
новобранец

Риболовен Телескоп PREMIUM 2 Adjust na MICHELL

Мнение от cache »

http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2081 ,тази пръчка някой запознат ли е отблизо с нея,наистина ли е унивесална,примерно от зарган до шаран :) ? Каква и е акцията ,защото никаде не е описана.
Malemi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Риболовен Телескоп PREMIUM 2 Adjust na MICHELL

Мнение от Malemi »

В магазин в Бургас съм виждал маи същата . На мен не ми харесва , много грозен цвят , а пък като мятане и дали вади щарани и заргани - си е добре.
тбК
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

cache написа:....наистина ли е унивесална,примерно от зарган до шаран :) ......
Колега универсална въдица която да става за всичко НЯМА ако имаше щях да си купя,на практика всяка въдица става за всичко,ама с въдица предназначена за дадения риболов който практикуваш, казано просто, е по-яко,а с уш' универсалната,ни едното ни другото.
Изображение Изображение
Vidrax
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Vidrax »

Колега , наистина няма универсална въдица и никъде в описанието не е посочено че тази е такава.
Premium Adjustable е въдица, която може да се използва при различни ситуации. Дължината може да се регулира в зависимост от необходимостта. Въдицата е със специална система за регулиране на дължината.
Предимството на тази въдица е възможноста да работите с различна дължина . Това е много удобно при риболов на река , където може да се наложи да намлите дължината или пък да я увеличите. Зависи какво ще ловите.
В такъв смисъл е "универсална".
The worst day of fishing is better than the best day of working!
http://www.vidrax-fishing.com
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”