Помогнете и на мен при избора :)

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

himpol
новобранец
новобранец

Помогнете и на мен при избора :)

Мнение от himpol »

Здравейте, имам нужда от помощ при избора си на сонар за мъжа ми, но се сещате че нищо не разбирам :mrgreen:
От дни разглеждам, но бюджета ми е доста скромен в момента и ще се наложи да мина по- тънко за сега, но живот и здраве и с по скъп ще го зарадвам след време
:wink:
Та колебая се между тези два модела http://cgi.ebay.co.uk/Portable-Sonar-LC ... 3cb1c14392
и този http://cgi.ebay.co.uk/Sonar-Fish-Finder ... 4cf28df123
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: Помогнете и на мен при избора :)

Мнение от Troli Rapala »

Това са играчки а не сонари!Само ще си дадеш парите залудо,щот едва ли ще му е от полза в риболова!Ще покаже на колко метра е дъното и рибки-некви записани на софтуера! :wink: За тия пари му купи нещо по-практично.Какъв риболов провежда? :wink:
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Troli Rapala написа:Това са играчки а не сонари!Само ще си дадеш парите залудо,щот едва ли ще му е от полза в риболова!Ще покаже на колко метра е дъното и рибки-некви записани на софтуера! :wink: За тия пари му купи нещо по-практично.Какъв риболов провежда? :wink:
Извинявам се че пиша в тази тема но и на мен ми предстои закупуване на сонар.Ако може колега да препоръчаш някой сонар до 300лв. :drinkers: :drinkers:
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от Troli Rapala »

Мога да помогна да си избереш между няколко модела,но не продавам сонари! :wink: Не се притеснявай от втората употреба,често са като нови.Лоурънс и Ийгъл са една фирма,като вторият е по-ниско бюджетен заради по-слабата сонда!Хъминбърд също са на високо ниво,докато Джармина е слаба марка от към модели!Ако намериш Джармин-250 е екстра,Хъмин 5-та серия и Лоурънс-Х96,Х-125 или Ийгъл-320,480!Трябва ти,моно-дисплей и единична сонда,ако може по-мощна и ще си оборудван достатъчно за риболов!Гледай Пик до Пик да е от 2000W,нагоре! :wink:
himpol
новобранец
новобранец

Мнение от himpol »

Troli Rapala благодаря ти много наистина :)
Отказвам се от тези сонари щом са такива , и питах негов приятел, каза че има нужда от калъф за въдици и това ще му взема .
Иначе ходят на Ивайловград като е за повече време, а през седмицата или на р.Марица или на някви малки язовири в близост до Димитровград.

Темата незнам дали е за заключване, може би ако още някой иска да пита нека се възползва че е отворена :)
cucko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от cucko »

Няма какво да се пита!
Ако ще е калъф, за да го избереш трябва да знаеш основните неща
-размер на въдиците- дължина
-двуколенни, триколенни, телескоп или др.
-брой

чак тогава си избираш калъф...
Грехота е да убием трофейни риби!
Дайте им втори шанс!
bobir
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bobir »

Troli Rapala написа:Мога да помогна да си избереш между няколко модела,но не продавам сонари! :wink: Не се притеснявай от втората употреба,често са като нови.Лоурънс и Ийгъл са една фирма,като вторият е по-ниско бюджетен заради по-слабата сонда!Хъминбърд също са на високо ниво,докато Джармина е слаба марка от към модели!Ако намериш Джармин-250 е екстра,Хъмин 5-та серия и Лоурънс-Х96,Х-125 или Ийгъл-320,480!Трябва ти,моно-дисплей и единична сонда,ако може по-мощна и ще си оборудван достатъчно за риболов!Гледай Пик до Пик да е от 2000W,нагоре! :wink:
:drinkers: Мерси Троли.
Ще потърся Джармин 250 :drinkers:
И рибар съм и ловец съм:):):) От тая риба не мое да си платим парното:):):):)
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”