Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Добрият улов
Модератор: sapuna
- mircone
- научил се да хвърля
Добрият улов
Здравейте рибомани,искам да ви покажа някоя снимка от последният ни излет с няколко мой авери.Смятам,че ще ви бъде интересно да видите един успешен риболов.Като за начало нека ви представя водоема намира се до с.Левски-Варненско,язовира не е много голям,но идеален,за риболов.

Това е горе-долу водоемчето.Случихме на много студен и ветровит ден,така и ни испрати,но с добри емоций.Пускам и другите снимки,да не ви отекчавам повече.

Ето ги и някой от участници в боя:

Това бе от мен колеги,дерзайте и да не забравяти да пишете за подвизите си.Между другото колеги да попитам как да кача клипче,снимано с камерка.Нека ако някой може да ми каже как става това.Предварително ви благодаря.
НАСЛУКА И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ

Това е горе-долу водоемчето.Случихме на много студен и ветровит ден,така и ни испрати,но с добри емоций.Пускам и другите снимки,да не ви отекчавам повече.
Ето ги и някой от участници в боя:
Това бе от мен колеги,дерзайте и да не забравяти да пишете за подвизите си.Между другото колеги да попитам как да кача клипче,снимано с камерка.Нека ако някой може да ми каже как става това.Предварително ви благодаря.
НАСЛУКА И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ

- Николай Неделков
- учете се от него
ми аз преброих 9 пръчки а може и повече ... и само 5 шарана,ако бяха 5 пръчки и 9 шарана щях да ти кажа БРАВО,ама сега... 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА РИБАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВОДАТА,КЪСМЕТ!!!
БРАВО БЕ ЧОВЕК!!!!!!НА ЧАТМАТА-ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА Е НАЙ СЛАДКА И ВКУСНА РИБАТА В БЪЛГАРИЯ!!!!!!!
В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА РИБАТА Е ПОВЕЧЕ ОТ ВОДАТА,КЪСМЕТ!!!
КОЛЕГАТА ОТ ДОБРИЧ УБИВА РИБАТА,ВСЕКИ ПЪТ СИ ТРЪГВА С ПЪЛЕН ЖИВАРНИК!!!БРАВО МОМЧЕ!!!!ТАКА Е В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА
В ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА
ОСВЕН ЧЕ Е ВКУСНА,ДАЖЕ И СЛАДКА!!!!!! 

ЯЗ.ЛЕВСКИ-ВАРНА
ОСВЕН ШАРАН ИМА И АМУР 

с.ЛЕВСКИ-ВАРНА-ЧАТМАТА
110ДК. ЯЗОВИРА-ШАРАН,БЯЛ АМУР,ТОЛСТОЛОП ДО НЕГО РИБАРНИКА ИМА И СУЛКА. 10ЛВ.ТРИ ВЪДИЦИ ПО МАЛКАТА ОТ 500гр. СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО. КВОТО ИЗКАРАШ СИ ГО ВЗЕМАШ ЗА ВКЪЩИ.
КЪСМЕТ КОЛЕГИ!!!!!!