Риболова около Русе

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Риболова около Русе

Мнение от ivo75 »

Ivak написа:Ако няма инфо за Дунав съм по Янтра, за събота целия ден иде реч, от тъмно до тъмно :oops:

Чух за скобари на Мартен, вярно ли е? И ловят ли се повече от 10-15 риби на излет :roll:
А някакви резултати няма ли бе адаш .Ко стана дай инфо :D
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Нищо за разказване.
Провалиха ми плановете жените из къщи и все още съм бесен. 700 км за 2 часа риболов :evil: :evil: :evil:

Риболов има, скобари бол, распери бол. хванах един къде 2-2,5 кг на болонезата :lol: много проста риба е това распера, не те ли види и на парче кашон ще клъвне стига да се движи правилно.
Иначе скобарите са по 300-400 грама и искат храна за да се съберът и да вземат добре.

Лових на Буната под Лома. До Янтра не стигнах пак поради женищата :evil: :evil: :evil: , изтървах ги рибите там.
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Опааа утре някой случайно да е решил да ходи към Текето ??? :?:
Ако обичаш използвай това http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=11&t=38195 :wink:
Митев
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Е това е вече прекалено!!! Само да намеря време и пускам спининга за продан... :lol:

Изображение
Това ме избави от капото... :lol:
dodo16
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dodo16 »

Vlado_852 написа:Е това е вече прекалено!!! Само да намеря време и пускам спининга за продан... :lol:

Това ме избави от капото... :lol:
Вземам го! Явно е страшно чуствителен. :| :D
ribarq92
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribarq92 »

Някой,някакво инфо за Лома и по точно места...Решил съм да ида,но незнам къде :oops:
delig
новобранец
новобранец

Мнение от delig »

ще си загубиш времето на лома
риболов - нещо истинско сред всичкия фалш
advokata
новобранец
новобранец

Мнение от advokata »

В събота обикаляхме с един колега (той има катамаран на Сандрово) острова от Сандрово до опашката и на големия Дунав до двата канала на острова. Основно три въдици на дъно - рибки за щука и грозд червей за каквото е гладно. Аз упорствах с фидер, защото бях забъркал четири кила манджа да опитам къде са мрените. Стояли сме на място около час и като няма активност на въдиците се местехме на следващото наглед перспективно място :D Резултата беше четири платички на фидера, размер 200-300 гр. и колегата дръпна распер около 500-600 г. НА ТОРНИЯ ЧЕРВЕЙ :D Или пълнолунието изигра лоша шега или нещо бяхме объркали, но и на сонара имаше изключително слаба рибешка активност за разлика от друг път. Не мога да постна фотото, защото нещо не ми се получава или не знам как се прави :(
Ако някой ми даде малко напътствия, как да потърся мрените, или изобщо в момента какво да си потърся с фидера, ще го спомена с благодарност в молитвите си. Много ме засърбяха ръчичките, а не ми се получи хич този уикенд :(
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

advokata написа:В събота обикаляхме с един колега (той има катамаран на Сандрово) острова от Сандрово до опашката и на големия Дунав до двата канала на острова. Основно три въдици на дъно - рибки за щука и грозд червей за каквото е гладно. Аз упорствах с фидер, защото бях забъркал четири кила манджа да опитам къде са мрените. Стояли сме на място около час и като няма активност на въдиците се местехме на следващото наглед перспективно място :D Резултата беше четири платички на фидера, размер 200-300 гр. и колегата дръпна распер около 500-600 г. НА ТОРНИЯ ЧЕРВЕЙ :D Или пълнолунието изигра лоша шега или нещо бяхме объркали, но и на сонара имаше изключително слаба рибешка активност за разлика от друг път. Не мога да постна фотото, защото нещо не ми се получава или не знам как се прави :(
Ако някой ми даде малко напътствия, как да потърся мрените, или изобщо в момента какво да си потърся с фидера, ще го спомена с благодарност в молитвите си. Много ме засърбяха ръчичките, а не ми се получи хич този уикенд :(
Колега и при мене така при пълнолунието. Същия ден имам една бяла рибка и три мренки( хванати на протеиново топче) обаче всичко маломерно - най-голямата 700 гр. Момчето с мене имаше много хубав удар, обаче не можа да стигне до пръчката да я засече. Мряната на Дунава вечерно време идва към брега да се храни, обича както камениста местност така и глинеста - аз съм имал успехи най-много на каменисто дъно. Предполагам сте били с лодка, което е голямо преимущество. За жалост нямам лодка, но ако съм на ваше място ще пусна няколко мамки с цел да задържа пасажа, когато мине.
Успех.
Изображение
dentalexecute
новобранец
новобранец

Мнение от dentalexecute »

Имам намерение да отида за риба в петък.Можете ли да ми кажете каде да отида ?? И по дунава има ли смисъл да ходя изобщо ?
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Ами ИМА бе колега, що да няма?
ribolovecaruse
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ribolovecaruse »

има смисал да се ходи по дунава колега,рибата си дава доволно,в неделя на фидерче си хванах предоволно четири платики по 800-900 грама,едната е над кило и отделно морунаж и косатчета колкото искаш.това е от мен колеги,наслука на всички и успех
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Вижте на какво попаднах,май хиликоптера ле лети и над Дунава :D

http://www.dnes.bg/video/2010/10/27/i-e ... hki.102297
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Vlado_852
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Vlado_852 »

Цяло лято бях на Мартен и до колкото се сещам, от многото риби които хванах 8) имам точно един шарко около 1кг. Явно съм слаб рибар с тия приказки за големи шарани на Мартен... :roll:
kasabinho
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kasabinho »

Vlado_852 написа:Цяло лято бях на Мартен и до колкото се сещам, от многото риби които хванах 8) имам точно един шарко около 1кг. Явно съм слаб рибар с тия приказки за големи шарани на Мартен... :roll:
Аз пък за сефте чувам тази година, че е хванат там хубав шаран.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”