Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ВЪПРОС КЪМ 5 КИЛА
Модератор: dantho.mihov
ВЪПРОС КЪМ 5 КИЛА
А бе 5 кила ти ходиш ли на Доспат
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
дай на лични,че ще ни обвинят в ЛИЧНИЗЬМ
а инак ако вьпроса ти е нещо да разкажа за доспат и би било интересно и за другите-давай тук...ми да-ходя от време на време,обаче виж сега аз имам едим болен вьпрос-мрьсотията...като изключим яз искьр по гнусно от доспат и батак няма-та затова ги избегвам-инак ако не си ходил там,мога да ти поразкажа някои работи и тьнкости,но просто ги избягвам тия 2 язовира,а и аз ако си забелязал някьде по форумите-от неколко години ходя само по реките...и друго-легендите дето си слушал за доспат вече не са истина за сьжаление
в галерията имам един доспатски костур с една пьстьрва,отпреди неколко години-има ги,и сега ги има ама....мноо мешани с боклук и вода 

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
кво да ти кажа-наоследьк ходят там да ловят ...УКЛЕЙ
аз сьм ходил не повече от 15 пьти,но сьм светнат доста с язовира-познавам и хора от ракитово(баташко де-ама ей го де е доспат) и пр..не си заслужава от добрич да се дигнеш до там за 5 маломерни пьстьрви,еее,ВЕРНО едра бабушка и червеноперка,некой и друг клен....природата преди да я усерат е РАЗКОШНА-рчдко ми харесва нещо така!!!!обаче през лятото има такива неща от сорта на табела ,забита на черния пьт с надпис "ИВАНОВИ" и стрелка надолу
нали се сещаш....айде стига песимизьм-майката там му е лодката,атака около садките,захранка повече,влачене (тролинг)евентуално-ако си имаш ТАКАВА лодка и отвесни блесни-ако нацелиш костура на отвесна ще им скриеш шайбата на бальците

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
чай,че се ядосах(за язовира де-ти приятел немаш общо
)редовния номер е там да се ходи масово през забрана,като всеки твьрди,че бил за ПЬСТЬРВА....убо,ама НИКОЙ пьстьрва не лови,а тонове бабушки и клен и костур и то ньгьрмени с хайвер-не знам сега вьпроса с плевелните риби,но на всички е ясно,че освен плевелни,други вече почти няма по водоемите,било то доспат..не,че аз не сьм го правил,ама поне по пичовски постьпвам-прьжнем некоя с бирата и другите-да си ходят-далаверата е като се преебат нещо садките-пьстьрвата бега и тогава наистина масово се лови
но пак-в райпна на садките ако искаш нещо по сериозно-инак са рибки по 10-12см,сьлзи ми капят....ако ти е било интересно-питай ме за подробности-захранки,монтажи,наблюдения и пр...

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
dа,забравих да кажа-виж кьсна есен по става-тогава е и по спокойно и по се активизира
лошото е,че тия пьстьрви само ги вадят и никой не зарибява-или ако си направят труда са некви смешни цифри,а най лошото е,че сивена и американката доколкото знам не се размножават по ест начин,та прави сметка
имал си и слука него ден
преди такива по над кило масово се вадеха,да не говорим кьв костур излизаше..ма то сега навсякьде е такова положението,тьй че доволен можеш да си
доколкото сьм чувал,откьм сьрница,на реката и скобар се лови и морунаш,ама доколко е вярно-не сьм пробвал,че нали все пьстьрвата я гоним там-тая година ще се поразходя по сериозно до там,йок,че и научих некои тайни за стрьвта

-
- кандидат преподавател
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка: