ВЪПРОС КЪМ 5 КИЛА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

ВЪПРОС КЪМ 5 КИЛА

Мнение от Митев »

А бе 5 кила ти ходиш ли на Доспат
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

дай на лични,че ще ни обвинят в ЛИЧНИЗЬМ :lol: :lol: а инак ако вьпроса ти е нещо да разкажа за доспат и би било интересно и за другите-давай тук...ми да-ходя от време на време,обаче виж сега аз имам едим болен вьпрос-мрьсотията...като изключим яз искьр по гнусно от доспат и батак няма-та затова ги избегвам-инак ако не си ходил там,мога да ти поразкажа някои работи и тьнкости,но просто ги избягвам тия 2 язовира,а и аз ако си забелязал някьде по форумите-от неколко години ходя само по реките...и друго-легендите дето си слушал за доспат вече не са истина за сьжаление :lol: в галерията имам един доспатски костур с една пьстьрва,отпреди неколко години-има ги,и сега ги има ама....мноо мешани с боклук и вода :oops:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

кво да ти кажа-наоследьк ходят там да ловят ...УКЛЕЙ :cry: аз сьм ходил не повече от 15 пьти,но сьм светнат доста с язовира-познавам и хора от ракитово(баташко де-ама ей го де е доспат) и пр..не си заслужава от добрич да се дигнеш до там за 5 маломерни пьстьрви,еее,ВЕРНО едра бабушка и червеноперка,некой и друг клен....природата преди да я усерат е РАЗКОШНА-рчдко ми харесва нещо така!!!!обаче през лятото има такива неща от сорта на табела ,забита на черния пьт с надпис "ИВАНОВИ" и стрелка надолу :lol: :lol: :lol: нали се сещаш....айде стига песимизьм-майката там му е лодката,атака около садките,захранка повече,влачене (тролинг)евентуално-ако си имаш ТАКАВА лодка и отвесни блесни-ако нацелиш костура на отвесна ще им скриеш шайбата на бальците :idea: :lol:
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

чай,че се ядосах(за язовира де-ти приятел немаш общо :lol: )редовния номер е там да се ходи масово през забрана,като всеки твьрди,че бил за ПЬСТЬРВА....убо,ама НИКОЙ пьстьрва не лови,а тонове бабушки и клен и костур и то ньгьрмени с хайвер-не знам сега вьпроса с плевелните риби,но на всички е ясно,че освен плевелни,други вече почти няма по водоемите,било то доспат..не,че аз не сьм го правил,ама поне по пичовски постьпвам-прьжнем некоя с бирата и другите-да си ходят-далаверата е като се преебат нещо садките-пьстьрвата бега и тогава наистина масово се лови :lol: но пак-в райпна на садките ако искаш нещо по сериозно-инак са рибки по 10-12см,сьлзи ми капят....ако ти е било интересно-питай ме за подробности-захранки,монтажи,наблюдения и пр...
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Не си прай майтап с..."Оная с косата"...леле още кво ли ще измислиш...хахахаха... :lol:

Най-много за евродепутатин да се кандидатираш.... :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Ми аз ходих есента и да ти кажа много съм доволен за 5 дни хванах доста риба и пастърви и костури и червеноперки ,едната пастърва беше 1.700кг
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

dа,забравих да кажа-виж кьсна есен по става-тогава е и по спокойно и по се активизира :lol: лошото е,че тия пьстьрви само ги вадят и никой не зарибява-или ако си направят труда са некви смешни цифри,а най лошото е,че сивена и американката доколкото знам не се размножават по ест начин,та прави сметка :cry: имал си и слука него ден :lol: преди такива по над кило масово се вадеха,да не говорим кьв костур излизаше..ма то сега навсякьде е такова положението,тьй че доволен можеш да си :lol: доколкото сьм чувал,откьм сьрница,на реката и скобар се лови и морунаш,ама доколко е вярно-не сьм пробвал,че нали все пьстьрвата я гоним там-тая година ще се поразходя по сериозно до там,йок,че и научих некои тайни за стрьвта :lol: :wink: :wink:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

От много колеги чух че доспатската пъстърва калвяла на някъв местен локум :shock: :shock: вярно ли е това или се бъзикат или е тайната стръв. :smt079
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

вярно е :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

а ма най - си кълве на рибка и бял червей
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

5 кила кога смяташ да ходиш тази година до Доспад, щото мене жена ми е от Сандански и редовно пътувам надолу?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”