Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Изкуствени примамки
naRiba.com

Форум

Разисквания по темата воблери !!!
Модератор: sestrata
Re: Разисквания по темата воблери !!!
Павел Иванов написа:Не би било зле и някоя клатушка и силиконец да си вземеш та и четирите
Всичко е в кутията, само че на Салмо нямам нищо. Но като стане време да се ходи ще мина по магазините да се обзаведа, само кажи какъв размер и вид да бъдат воблерите, че и от Хорнета, и от Боксера има доста голямо разнообразие като размери и дълбочина на газане.
няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
За Боксера бих препоръчал е тоя вид , размер и цвят - BX4SDR YC - плуващ 4 см. - http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=5796 .
За Хорнета - H3S T - потъващ 3.5 см. , H4S DB - потъващ 4.0 см. , H4S RHH - потъващ 4.0 см. - http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=5793 .
За Хорнета - H3S T - потъващ 3.5 см. , H4S DB - потъващ 4.0 см. , H4S RHH - потъващ 4.0 см. - http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=5793 .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
Полезен, както винагиПавел Иванов написа:За Боксера бих препоръчал е тоя вид , размер и цвят - BX4SDR YC - плуващ 4 см. - http://shop.fishing-mania.com/viewarti_3.php?id=5796 .

няма бивш пе**раст, бивша к**ва, бивш предател, бившо ченге и бивш негър (единственото изключение беше МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН)!
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
здравейте, реших да отида на дунава малко със спинарката ,но по принцип обичам да ходя по малки рекички и не съм наясно какви блесни и воблери (грамаж и марка ) биха ми свършили добра работа ,по принцип по рекичките ползвам голди вибромакс или салмо хорнет ,но не знам дали ще ми свършат работа ,ще лова от брега
поздрави 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
czd написа:здравейте, реших да отида на дунава малко със спинарката ,но по принцип обичам да ходя по малки рекички и не съм наясно какви блесни и воблери (грамаж и марка ) биха ми свършили добра работа ,по принцип по рекичките ползвам голди вибромакс или салмо хорнет ,но не знам дали ще ми свършат работа ,ще лова от брега![]()
поздрави

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ако ще гониш распер - салмо трил 7 и 9 санта, тейл спинъри - 21, 28 гр., кастмастъри 15-20 гр. и хеви версиите на аглия и аглия лонг № 3-4-5
за бяла и щука - разни клатушки, по едри воблери а също и силикони 7-10 санта
дребните щучки под кило са ти гарантирани
излизат по много и на всичко

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
мисля щуки да ловя,a на кави воблери да се спра ,че марки многобаш_майстора написа:ако ще гониш распер - салмо трил 7 и 9 санта, тейл спинъри - 21, 28 гр., кастмастъри 15-20 гр. и хеви версиите на аглия и аглия лонг № 3-4-5

- баш_майстора
- сериозен играч
- Обратна връзка:
последния път имах удари на тези

ако някой не ти е ясен питай

ако някой не ти е ясен питай

"Няма риба в реката, само пъстърва, откакто се появи тя и изяде всичката друга риба..."
Горещо ти препоръчвам Salmo Minnow 7см. 8гр. не лети много,но има добра игра води се лесно и според мен е доста ефективен не само за щука.Нямам сериозни успехи на него,но съм благодарен на колегата който ми го препоръча,личи си,че има потенциалczd написа:мисля щуки да ловя,a на кави воблери да се спра ,че марки много

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ще го пробвам дано да го имат в наличностA.S.H написа:Горещо ти препоръчвам Salmo Minnow 7см. 8гр. не лети много,но има добра игра води се лесно и според мен е доста ефективен не само за щука.Нямам сериозни успехи на него,но съм благодарен на колегата който ми го препоръча,личи си,че има потенциалczd написа:мисля щуки да ловя,a на кави воблери да се спра ,че марки многоИ не на последно място е на добра цена
.Можеш да го видиш и да прочетеш за начина по който да го водиш тук-http://www.voblershop.com/1525/Воблери/(незнам защо,но нещо неможах да го постна като линк)

-
- ще става разбирач
Колеги преди няколко дни си зех това http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en ... k4571.html Само , цвета е вместо зелен син и преминава към гърба в черно .. Въпроса ми е дали ще хваща
и ако хваща какво
Щука , распер, кефал бяла .... 

Колега това ми бие малко на имитация на Млекогиър,ако врътка дупето,все нещо трябва да хване.

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
То самият "Млекогиър" сам по себе си в тоя вариант е имитация на други воблери произвеждани в тоя им вид години преди "Млекогиър" да се появи на света бели та ...
Инак с тоя воблер и с късмет може да хванеш различни риби като най-вече клен .
Инак с тоя воблер и с късмет може да хванеш различни риби като най-вече клен .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Някой дали има впечатления от Salmo Boxer разцветка RPH?
Първоначално бях поръчал RR, но не беше наличен и го замених... сега се чудя дали не е прекалено "натурална" тази разцветка... една бледо кафеникава, не е онази с червеното коремче и очи
ПП: Абе доста са ми оплескали поръчката, но може и да е за добро... Бях поръчал 3 Хорнета (5см). Един Потъващ (GT)и два плуващи (HP и DB). Докарали са ми и трите потъващи, а те газят по 3 метра... гласил съм ги за долното течение на Тунджа. Потъващия - сомски, а другите мислех да ги водя по нагоре, за едър кефал, распер щука евентуално, а сега имам само потъващи и се чудя дали съм прекаран?
Първоначално бях поръчал RR, но не беше наличен и го замених... сега се чудя дали не е прекалено "натурална" тази разцветка... една бледо кафеникава, не е онази с червеното коремче и очи

ПП: Абе доста са ми оплескали поръчката, но може и да е за добро... Бях поръчал 3 Хорнета (5см). Един Потъващ (GT)и два плуващи (HP и DB). Докарали са ми и трите потъващи, а те газят по 3 метра... гласил съм ги за долното течение на Тунджа. Потъващия - сомски, а другите мислех да ги водя по нагоре, за едър кефал, распер щука евентуално, а сега имам само потъващи и се чудя дали съм прекаран?
-
- новобранец
Не се притеснявай,колега,не си се прекарал.Потъващия може да гази и доста по плитко,стига да боравиш добре с пръчката и макарата.А предимството на потъващия е ,че правиш по големи дистанции.