Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Тактика
Въдици, макари и такъми
naRiba.com

Форум

Малка консултация за спининг за морето
Модератори: Димо Михалев, dobria1
Малка консултация за спининг за морето
Колеги, ако може на бързо да се конслултирам в този раздел на форума, защото въпросът ми е насочен малко специфично към морския риболов.
Имам Colmic Pearch Plus 2.10m 3-12gr.която ползвам за кефал и като универсална блеснарка по малки реки.
Мисля да си вземам пръчка, която да ползвам на за риболов на бяла риба, щука, костур, на затворени водоеми и разни канали, когато нуждата го изисква, но да мога да ползвам същата и за чернокоп на блесна!
Мислите ли, че Colmic Diamond 2,70m. 10-30gr. е добра дължина и акция за блеснарка на морето предвид, че може да се ползва с някой воблер и/или 20гр. блесни TOBY.
Колебанията ми са основно, че ако взема по-висока акция тя нама да е удачна за по-леките силиконови примамки и воблери, но ако 10-30гр. на 2,70 е подгодяща за морска блеснарка, тогава всичко заспива
Имам Colmic Pearch Plus 2.10m 3-12gr.която ползвам за кефал и като универсална блеснарка по малки реки.
Мисля да си вземам пръчка, която да ползвам на за риболов на бяла риба, щука, костур, на затворени водоеми и разни канали, когато нуждата го изисква, но да мога да ползвам същата и за чернокоп на блесна!
Мислите ли, че Colmic Diamond 2,70m. 10-30gr. е добра дължина и акция за блеснарка на морето предвид, че може да се ползва с някой воблер и/или 20гр. блесни TOBY.
Колебанията ми са основно, че ако взема по-висока акция тя нама да е удачна за по-леките силиконови примамки и воблери, но ако 10-30гр. на 2,70 е подгодяща за морска блеснарка, тогава всичко заспива

Re: Малка консултация за спининг за морето
Мисля, че ще ти свърши добра работа, но най-добър съвет ще ти даде Митака /Добрия/Raven написа:Мислите ли, че Colmic Diamond 2,70m. 10-30gr. е добра дължина и акция за блеснарка на морето предвид, че може да се ползва с някой воблер и/или 20гр. блесни TOBY.

-
- ще става разбирач
Ето ти една добра и не много скапа ....
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2063
Аз ловя с такава и съм много доволен ...
Има една акция 20-40 с далжина 270см.
Мисля че ще ти върши много добра работа с изхварляне на малките примамки ..
Изключително здрава . Изкарах сом с нея 20кг.
Наслука
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2063
Аз ловя с такава и съм много доволен ...
Има една акция 20-40 с далжина 270см.
Мисля че ще ти върши много добра работа с изхварляне на малките примамки ..
Изключително здрава . Изкарах сом с нея 20кг.
Наслука

Аз вече взех Colmic-а.