Малка консултация за спининг за морето

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Малка консултация за спининг за морето

Мнение от Raven »

Колеги, ако може на бързо да се конслултирам в този раздел на форума, защото въпросът ми е насочен малко специфично към морския риболов.

Имам Colmic Pearch Plus 2.10m 3-12gr.която ползвам за кефал и като универсална блеснарка по малки реки.
Мисля да си вземам пръчка, която да ползвам на за риболов на бяла риба, щука, костур, на затворени водоеми и разни канали, когато нуждата го изисква, но да мога да ползвам същата и за чернокоп на блесна!

Мислите ли, че Colmic Diamond 2,70m. 10-30gr. е добра дължина и акция за блеснарка на морето предвид, че може да се ползва с някой воблер и/или 20гр. блесни TOBY.
Колебанията ми са основно, че ако взема по-висока акция тя нама да е удачна за по-леките силиконови примамки и воблери, но ако 10-30гр. на 2,70 е подгодяща за морска блеснарка, тогава всичко заспива :)
Мънцата

Re: Малка консултация за спининг за морето

Мнение от Мънцата »

Raven написа:Мислите ли, че Colmic Diamond 2,70m. 10-30gr. е добра дължина и акция за блеснарка на морето предвид, че може да се ползва с някой воблер и/или 20гр. блесни TOBY.
Мисля, че ще ти свърши добра работа, но най-добър съвет ще ти даде Митака /Добрия/ :wink: За риболов от лодка е перфектна, мисля че и от брега ще се справя добре. Аз съм с Formax 2.70, акцията е същата - перфектна е ! Струва около 50 кинта. Ето ти и линк http://fishing-market.com/shop/product/ ... 70-m-.html
Атанас_Д
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Атанас_Д »

Ето ти една добра и не много скапа ....
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2063
Аз ловя с такава и съм много доволен ...
Има една акция 20-40 с далжина 270см.
Мисля че ще ти върши много добра работа с изхварляне на малките примамки ..
Изключително здрава . Изкарах сом с нея 20кг.
Наслука :drinkers:
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

Аз вече взех Colmic-а.
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици, макари и такъми”