Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

До с. Завала, Брезнишко, има или няма щука?
- maycal
- ще става разбирач
До с. Завала, Брезнишко, има или няма щука?
Получих информация от един софиянец, че определено имало щука.Водоемът - хубав на вид, с много шавар, малко места за риболов. Нямаше хора като отидох днес по обяд. Появиха се няколко човека към 16 часа.Един каза, че водоемът бил източван преди 10 години, а друг - че бил източван преди три. Чули били, че някои хванали щуки, тук, и то, сравнително големи. До преди година(?) е бил под аренда - платен риболов.
За 4 часа стоене - никакъв признак на присъствие на щука.

За 4 часа стоене - никакъв признак на присъствие на щука.

-
- научил се да хвърля
Re: До с. Завала, Брезнишко, има или няма щука?
Погледни от добрата му страна- разпуснал си сред природата,релакса е важен!Успехите другия път!
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, от толкова малко, за толкова дълго време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищото!!!
Според мен, ако си бил с лодка, е можело да уловиш нещо. Само че иска да се влезе навътре и да мяташ до оня шавар, дето е отсреща на снимката. Въобще да се хвърля на онези места, които са недостъпни от брега заради шавара.
- borislav58
- сериозен играч
Мисля, че при толкова шавар ако има щука ще е трудно уловима .Само с лодка трябва да пробваш .НАСЛУКА!!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- maycal
- ще става разбирач

Този отговор, обаче:
"Мисля, че при толкова шавар ако има щука ще е трудно уловима .Само с лодка трябва да пробваш .НАСЛУКА!!", вероятно е доста състоятелен!
-
- новобранец
Здрасти колега. Не съм от района но съм ходил там...беше миналата година с един приятел. Отидохме именно заради "препоръки" на местни. Капото си беше класическо
..обаче се разговорихме с един друг риболовец, той беше само на тапа и според него вчера (как все така се случва) бил хванал две риби от по кило. След това моят приятел ходи още 2-3 пъти...все капо, като единият път му е подгонило едно малко щукле почти до брега. Та това е - малко митични са нещата там. Със сигурност не става за въртене - ако си вътре с лодка не знам как е, ама ние вадихме салати от бая навътре и то с плаващи воблери. а и май по последни данни и "местните" са го зачеркнали...иначе ако има кой да го поддържа е супер водоемче.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И зимата нямяше.

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
- maycal
- ще става разбирач
Ами да - след като нямаше никой, освен мен и няколко съвсем любители, които дойдоха късно и седяха половин час...ivagor написа:............. а и май по последни данни и "местните" са го зачеркнали...иначе ако има кой да го поддържа е супер водоемче."
Имаше щука.
След като си тръгна арендатора не остана

След като си тръгна арендатора не остана

http://www.fishingzone.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/FishingZone" onclick="window.open(this.href);return false;