ЗАРГАН - 2010

Модератори: emo vasilev, alekst

Заключено
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от bat stani68 »

значи драги ми колеги картинката навсякъде е била една и съща.В неделя бяхме акостирали на зазоряване на моето любимо място преди Варвара,там винаги добре съм се отчитал-но какво да ви кажа-заргана почти го нямаше,за цял ден едва 13 риби но за сметка на това като ни нападнаха едни дребни платерини мале мале няма оттърване .Пишман станах и спрях да мятам обаче колегата не спря и други доидоха и те скубаха като невидели,после минаха делфини ,рибата тотално спря,взехме по още 1-2 рибки и си тръгнахме .Общо взето рибата я нямаше.Качих няколко снимки в галерията ,аиде наслука на всички-ще я търсим пак другата събота и неделя-ако даде време :ANAL:
по-добре да плачеш пред психолог,отколкото да се смееш пред психиатър!
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Баси :shock: явно ние сме ударили джакпота - 4 човека близо 300 зизита :P - около Синеморец :wink:
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
Аватар
Skyline
новобранец
новобранец

Мнение от Skyline »

strijok написа:Баси :shock: явно ние сме ударили джакпота - 4 човека близо 300 зизита :P - около Синеморец :wink:
колега ние двама човека от 5.00 до 13.20 обиколихме от Созопол до Синеморец и хванахме 10 заргана ,не видяхме човек с повече от 5-6 заргана така че не знам къде сте ги хванали тия заргани.
п.п покажи някоя снимка :)
когато пиенето почне да пречи на работата,спираме работата :)
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Снимки няма, но свидетели имаше почти 10 човека :wink:
п.п. Явно не сте стигнали до нас :D
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Колегата с многото риба от Синеморец-я шопни тук във форума точно къде сте били до синеморец,защото още 2 коли с по 3ма приятели обиколиха и местата около синеморец и там хавата беше мн слаба ,и поддържахме връзка по тел така че мн ме съмнява :cry:
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Точното място не мога да ви го покажа, защото не съм много с техниката, едно от най-посещаваните места в Синеморец - най-отпред на ''ачика'' .
Като си тръгвахме имаше доста коли - един варненски джип Тойота, бордо мини ван на Пежо, зелен Сеат и други.
За всички които се съмняват........ нищо не мога да направя :D а и не съм длъжен да се доказвам пред никой :wink:
zagorka_73
новобранец
новобранец

Мнение от zagorka_73 »

Поздравления колега strijok :smt038 :smt038 :smt038.Аз също се разходих до Синеморец и пробвах на пъвият фиорд и там имаше варненски джип също,видях и двама колеги от работа,но явнно рибата се завъртяла при вас.Преди това бях на Ахтопол-гръцкото училище слаб резултат.Утре ще пробвам още по тъмно на друго место защото след вчерашната екскурзия оставам с впечатление че рибата както се казва къща няма и 500м са достатъчни за различните риболовни резултати.Преди време в един и същи ден бяхме на шофЬорският с брат ми там бяха и други колеги от форума и от работа,но нямахме телефонна връзка а бяхме на около 600-700 м. ние хванахме доволно и предоволно а при тях нищо, много водорасли и вълна.А снимките са за да ни напълнят очите и душите хубаво е като ги има.Наздраве и наслука на всички :drinkers:
Аватар
Raven
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Raven »

strijok написа:Снимки няма, но свидетели имаше почти 10 човека :wink:
п.п. Явно не сте стигнали до нас :D
Абе как може 300 заргана на куп и една снимка да нямате :rolleyes:
Аватар
bat stani68
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bat stani68 »

Aбе ,на колегата Strijok явно вчера им е бил ден ,няма какво да плямпаме,няма какво да се лъжем - този форум е създаден за да си даваме полезна информация,а не да разтягаме локуми(макар че и това е мн приятно занимание)
Аватар
zarganski
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от zarganski »

Всъщност Стрижко лъже, зарганите са 271 - на 4 човека. :lol: :lol: :lol: Който не е хванал - толко си може, който не вярва - си е негов проблем. Това не са рекорди некви лични, че да ги снимам, пък и не съм длъжен да се доказвам пред никой. Вярно, че съжалявам за липсата на фото, щото сега нямаше да пиша тук. От доста време морския риболов не ми е такава тръпка, щото си е месарство от класа и аз за това го практикувам. Довечера ще слагам изчистените вече заргани в саламура, ще ви постна снимки да се нагледате. Интерсно какви ще са коментарите след това, че са от фризера от миналата година ли?
Айде със здраве :mrgreen:
Абе аз тоя ник да не съм си го сложил ей така, А??????????
/макар, че не хванах най-много :twisted: /
if there is no fishing in paradise, i am not going!!
Аватар
Joro59
новобранец
новобранец

Мнение от Joro59 »

bat stani68 написа:Колегата с многото риба от Синеморец-я шопни тук във форума точно къде сте били до синеморец,защото още 2 коли с по 3ма приятели обиколиха и местата около синеморец и там хавата беше мн слаба ,и поддържахме връзка по тел така че мн ме съмнява :cry:
:D Ако беше останал на малката скала -северно от мястото където другите хвърляха можеше да хванеш още някоя заргана ...... :oops: .... ама те достраша от вълните .......................... явно и вечерта по късно нищо не сте извадили ------ ние поне мачовете хванахме :drinkers: :drinkers: :drinkers:
"Човек трябва да е достатъчно голям за да признае грешките си, достатъчно умен за да спечели от тях и достатъчно силен, за да ги поправи" Джон Максуел. Човек трябва да е достатъчно смел, за да ги сподели."
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

strijok написа: най-отпред на ''ачика'' .
А какво значи "ачик"? Често го употребявате, а нещо не мога да му хвана смисъла. Нещо като "на открито" или "няма нищо друго отпред" ? Или "удобно място" ?
gmurkacha
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от gmurkacha »

tiktak написа:
А какво значи "ачик"? Често го употребявате, а нещо не мога да му хвана смисъла. Нещо като "на открито" или "няма нищо друго отпред" ? Или "удобно място" ?
"Ачик" е навътре,а "ело" е навън.
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

gmurkacha написа:
tiktak написа:
"Ачик" е навътре,а "ело" е навън.
Благодаря за разяснението :D
kostadin
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от kostadin »

Събота и неделя бяхме на Синеморец .първия ден хванахме малко заргана 50 тина риби имаше един колега беше заел цялата скала затова резолтата беше слаб иначе вълна висока но риба имаше.На следващия денколегата го нямаше море перфекно риба бол направихмедобър риболов.СЛЕД ОБЯД минаха десетина делфина събраха рибата и си тръгнаха.След тях и ние.
Заключено

Обратно към “Информация за активноста на рибата по морето.”