Моите нови приятели

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Re: Моите нови приятели

Мнение от Кърцата »

Mного хубав риболов.
Благодаря на всички за готиното прекарване и най-вече на Риболовчо за посрещането.
Мислех да пусна аз темата, ама като се прибрах се видя, че апарата ми не е запаметил нито една от снимките, които направих. Или му е било студено или иска да го фърля в някой дълбок вир, да се окъпе хубаво.
При мен риболова почна още по тъмно. С първото хвърляне на фидера забодох една бяла мряна. За жалост далеч от мечтания от мен размер. С второто хвърляне извадих морунаж, после и показания по-горе скобар. Щом се развидели реших, че е време за плувка. Яка захранка, стреляне на бял и коноп и успях да завъртя рибите пред мен. Но ме бе хванал страхотен карък. Забождах рибите, уморявах ги достатъчно и в момента в който се пресягах с кепа се откачаха току в краката ми. Откачих четири поредни риби, едната от който бе много едър скобар. Ловях с Оунър Фуна 14-ка. Минах на 12-ка и успях да кепчосам следващия скобар, който се откачи в кепа. После откачих още два. Смених куката с Камасан 611 14-ка и извадих две поредни риби. После обаче откачих три. Сложих Камасан В651 14-ка, отново откачания, Минах на 12-ка, пак. Като последен коз заложих на Оунър Фуна 10-ка. Това се оказа куката за деня. Три поредни риби влязоха в кепа. Следобеда обаче рибата започна да се инати и да не кълве та се принудих да сменя повода от 0.12 на 0.10, за да лъжа капризните риби. Групата под мен, начело с Бат Мирче, ловяха даже и на 0.09. Пред мен имаше някаква отвратителна закачка. Рибите обаче стояха плътно отзаде й и ако успея да прекарам линията през нея имаше кълване. 90% от рибите извадих точно оттам. Закачката обаче си присвой поне двадесет куки. На моменти направо ми писваше и хвърлях болото настрани. Мятах фидера, но като оставих три кошнички на дъното се отказах и от него и пак започнах да ги мъча на плувка. Минах отново на 0.12 и започнах да спасявам повечето куки, изправяха се, аз ги сгъвах и така...
Хванах 6 вида риби: Скобари, мряна, кефали, морунажи, каракуда и пръскач.
Завърших деня с 18-20 риби. Скобарите бяха повече от добри, между половинка и кило, кило и нещо.
Изобщо тегав риболов на добри риби в добра компания. и слънчево време. Като изключим сутринта когато ми замръзваха водачите та требеше да ги топя във водата.
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

jultopepi написа:Браво +страхотна груупа и страхотен репортаж
Само да попитам вира да не е да Червен брят щото мястото ми е доста познато
Ако има и продължение ще е доста хубаво :D :drinkers: :D :drinkers: :D :drinkers:
аве пепино нали ти звънях същия ден,да доидеш да се видим с колегите от форума ,ама маи нещо не сме се разбрали :drinkers:
Изображение
Най добрите са тук
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

ribolovcho написа:
jultopepi написа:Браво +страхотна груупа и страхотен репортаж
Само да попитам вира да не е да Червен брят щото мястото ми е доста познато
Ако има и продължение ще е доста хубаво :D :drinkers: :D :drinkers: :D :drinkers:
аве пепино нали ти звънях същия ден,да доидеш да се видим с колегите от форума ,ама маи нещо не сме се разбрали :drinkers:
Забравих и на него да благодаря,както и на теб де,дето ви пратих ЛС и получих веднага отговори.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Супер компания сте се събрали,и готин риболов сте спретнали.Браво на групата. :drinkers:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

:smt041 :smt023
Аватар
juliano_84
фен клуб-скобар

Мнение от juliano_84 »

Браво супер сте прекарали :smt038 :smt038 :smt038
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Как да дойда като тези скоби направо ме подлудиха и немах време да си оставим въдицата камо ли да дойда иначе имах желание да дойда но нищо ако искате тази събота да го направим излета ама с предварителна подготовка и уговорка рибите са в целия вир ама взимат най-добре само на 3-4места и още не реагират на храна ама като стане студено ще берат много ядове
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
Аватар
MANYAKA
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MANYAKA »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Изображение
Айде, наслука и да не ви пука !