Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Сливен и региона- къде,как и на какво!
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сливен и региона- къде,как и на какво!
Колега, сигурен ли си, че е позволен риболова там? От едната страна е Овчарица, където едва ли ще можеш да припариш, а от другата на Овчи Кладен-ския също доколкото зная отдавна се арендова. Ако евентуално са го пуснали за платен риболов, на мен също би ми било интересно да науча повече инфоdamn написа:здравейте някой има ли инфо за Яз Овчи Кладенец Ямболско ... на какво кълве какво дава ,има ли хищник и тн
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги как е спининговия риболов между Крушаре и Самуилово някой може ли да даде малко повече инфо?
Мерси предварително!
Мерси предварително!
Здравейте ,колеги!Пиша ви от далечна Англия.Да знаете само как ми липсва Тунджа и Жребчево!!Не съм стъпвал от има , 2 години по родните места.,но пазя добрите спомени.По това време,октомври,ноември наи добре се ловеше надоло по реката,към с.Завой.Дебелото и мощно течение държеше много и разнообразна риба,огромни кефали ,шарани,распери и др.Никой ли не ходи по тия приказни места?Ех....,как се огъваше мача от дръжката,и какъв старт правеха диваците....Ще взема да си дойда да половя!Успех на всички!
здравейте,колеги
относно овчи кладенец един познат често ходи с баща си и приятелите му там и ми сподели / но не останах с някакво впечетление за платен риболов.. съвсем свободно ловят рибки ама ако наистина е както казваш
това е от мене ... наслука !!
п.п. ако някой има инфо за езерата край мечкарево и самуилово да казва
относно овчи кладенец един познат често ходи с баща си и приятелите му там и ми сподели / но не останах с някакво впечетление за платен риболов.. съвсем свободно ловят рибки ама ако наистина е както казваш

п.п. ако някой има инфо за езерата край мечкарево и самуилово да казва

язовира в овчи кладенец е свободен и лятото се ловяха шарковци но сега чувам че не давал риба
това знам като информация
това знам като информация
ами аз чух че само каракуда излизало и то трябва да я уцелиш мястото/// иначе шаран тц
тва е от мене ... НАСЛУКА !!!! 

Малко телеграфно - 29.10.2010, петък след обяд - от към 14.30 до 16.30 - на Мечкарво - "Боклуците", югоизточен край - КАПО! На другия ден (30.10.2010) "сутринта" - към 10.30 на Самуилово, голямата дупка до към 12.20 - червеите се озъбиха от студ, но не усетиха горещи рибешки джуки. Към 12.30 кацаме на Мечкарево - на същото място - гьола ври от риба (на повърхността) замятаме лек такъм за върхар и за 45 минути - 2-3 дребосъка. Предвид бодрото представяне на повърхността - към 13.15 пробвам булдо -
н'еам думи на всяко замятане удар. Краен резултат за деня - 30 върхара (и поне още толкова изпуснати), от които 7-8 на плувка и останалите на булдо. Вчера (31.10.2010), с две думи - прекрасно време, пъно капо......
Извод - Ходене му е майката (и пробване)!
Поздрави и наслука на всички!
П.П. снимки има, ама освен и без това хубвата природа на това място - няма много за показване (е на Самуилово кацнаха около 5-7 лебеда, бяха величествена гледка...., ако има интерес ще постна снимки на "безрибен" излет
)

Извод - Ходене му е майката (и пробване)!
Поздрави и наслука на всички!
П.П. снимки има, ама освен и без това хубвата природа на това място - няма много за показване (е на Самуилово кацнаха около 5-7 лебеда, бяха величествена гледка...., ако има интерес ще постна снимки на "безрибен" излет

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Благодаря за инфото относно Овчи Кладенец, явно съм назад с инфото за този регион
Иначе преди 6-7 години бях уцелил случайно една година, в която е свободен този водоем и бях направил перфектен риболов с добри шарковци и огромни таранки

Иначе преди 6-7 години бях уцелил случайно една година, в която е свободен този водоем и бях направил перфектен риболов с добри шарковци и огромни таранки
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- dimitar_dv
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
От моя страна има интерес....horgasz написа:П.П. снимки има, ама освен и без това хубвата природа на това място - няма много за показване (е на Самуилово кацнаха около 5-7 лебеда, бяха величествена гледка...., ако има интерес ще постна снимки на "безрибен" излет)

НАСЛЕДНИК НА ПАВЕЛ ПАВЛОВ
Снимките на са много добри, ама ето една, която ми се стори интерсена:

На снимката не си личи много (няма да спечеля награда, като фотограф), но този овчар ми събра очите - обикаляше с един спининг с блесна за щуки, докато овците си пасяха....
П.П. нещо не стана със снимката - ето линк: http://horgasz.snimka.bg/automobiles/razni.493553
На снимката не си личи много (няма да спечеля награда, като фотограф), но този овчар ми събра очите - обикаляше с един спининг с блесна за щуки, докато овците си пасяха....
П.П. нещо не стана със снимката - ето линк: http://horgasz.snimka.bg/automobiles/razni.493553
-
- ще става разбирач
Човека го познавам лично . Може ли да извадя снимката и да му я дам ?
Селянията не е белег за произход - тя е състояние на духа !
Като едното нищо. Колегата даже оказа съдействие - като видя, че го снимам застан в "поза" и после когато го приближих да го заговоря, ми рече "Е... що не каза, да хвана гегата" или нещо от сорта. Много приятен човек беше - от него разбрах, че в Самуилово вече има рибарски магазин. С една дума - дай му я снимката, пък дано не се разочарова от несръчния фотограф 

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравеите,колеги.Знам че е писано относно платените водоеми около Сливен,но ако можете да ми дадете някакво прясно инфо,ще сам ви много благодарен.Интересувам се от водоеми в Сливенско и Ямболско,основно зарибени с шаран.Ако дадете информация за техника и тактика на ловене,просто ще сте златни
Забравих да спомена ,че ще тьрся рибата,основно на дьно,мерси предварително . 

Бъди рибар а не касапин...........
-
- кандидат преподавател
Бе то и аз винаги съм се чудил въобще имали такива водоеми.Николаево -бошлав работа собственика си е един тарикат,пуска пуска руби па като спреsevir написа:Здравеите,колеги.Знам че е писано относно платените водоеми около Сливен,но ако можете да ми дадете някакво прясно инфо,ще сам ви много благодарен.Интересувам се от водоеми в Сливенско и Ямболско,основно зарибени с шаран.Ако дадете информация за техника и тактика на ловене,просто ще сте златни![]()
Забравих да спомена ,че ще тьрся рибата,основно на дьно,мерси предварително .

Еленово и за там се замълчаха нещата,Гурково имат някакви разправии ,въобще платена любов край Сливен май само на магистралата

-
- сериозен играч
На магистралата освен трипер,може и СПИН да хванеш! Такааааааа-за три дни обикаляне резултата е следния! На Мечкарево-ПАТКИТЕ-за цял ден висене-нула бутване от щука,върхар дава по дълбоките места откъм канала-рехава хранилка+пинки! На Крушаре щучките са не маломерни,ами направо малолетни-извадих една 15 см. на бял!Самуилово-на "Зелето" фраш от корморани,никакво кълване! На самия мост до селото явно рибата почва да се групира-огромен пасаж се разкарваше по тънката вода.Ама от там ще ям риба само ако съм заплашен от гладна смърт-на 500м. по-нагоре се вливат всичките лай................а от прословутата пречиствателна станция.Утре ще прослушам едно скрито място и може би ще драсна пак два реда