Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дунав 30.10.2010;06,07.11.2010
Re: Дунав 30.10.2010
GODzillata
Пробвах и за хищник 2 въдици на таранки държах - но нищо, при теб как е хавата с хищника?
Наслука на всички колеги!

Браво Кутинчев, достоен си за приза "Майстора". Преди време беше напускал пак едни хубави снимки от р.Дунав и съдейки по темата в която ги пускаш си вадя заключение че ловиш в Русенския регион. То ми е ясно че няма да си издадеш местата но много бих се радвал ако споделиш малко повече за своя опит; построй на линията, видове захранки които ползваш, дълбоки или плитки места, питам щото ми стана интересно за това дъно с хранилка ли е или друго.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мирните риби съм ги отсвирил вече, хищници - чат - пат, повече пат.kutinchev написа:GODzillataПробвах и за хищник 2 въдици на таранки държах - но нищо, при теб как е хавата с хищника?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

MNG
Ще дам подробно инфо, щом някой прояви интерес.
Далече съм от "майсторите" по Дунава, но се уча от един от най-добрите
Както казах лових на фидер. За него използвам хранилка 90 или 120 гр. и захранка Jaxon като сипвам вътре 100-150 гр. бял. Кука номер 4 Owner и бял червей грозд. Търсим дълбоки места около чукани. Дълбочината на която ловя е около 10 м. при това ниво.
Дъното е пружина с малай, с допълнителна тежест 100 гр. заради течението, накрая с 1 кука и 3 царевици с повдигач - стандартно. Експериментирам с различни аромати царевици, като най-добре се отчита тази с аромат на мед.

Както казах лових на фидер. За него използвам хранилка 90 или 120 гр. и захранка Jaxon като сипвам вътре 100-150 гр. бял. Кука номер 4 Owner и бял червей грозд. Търсим дълбоки места около чукани. Дълбочината на която ловя е около 10 м. при това ниво.
Дъното е пружина с малай, с допълнителна тежест 100 гр. заради течението, накрая с 1 кука и 3 царевици с повдигач - стандартно. Експериментирам с различни аромати царевици, като най-добре се отчита тази с аромат на мед.
-
- вече хвърля и на тежко
много хубави риби с тия диваци на фидера адреналина те е ударил в петите.. ще съм благодарен ако споделиш какво ти е основното влакно и повода на фидера
наздраве
наздраве

АКО ТЪРСИШ ДУШЕВЕН КОМФОРТ...

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙ С ГЛУПОСТИ ОТИВАЙ НА ГЬОЛА
Основното ми е плетено 0.22 а куката в вържа с корда 0.25. Отначало връзвах и куките с плетено, но поради многото закачки оставих на няколко пъти всичко в чуканите, и после започнах поне хранилките да спасявам
Най-малкото шаранче извадих с фидера, другите са на царевицата. Въпреки, че имах и 2 късания на фидера. Още с кълването разбрах, че не е платика но...мал шанс...

Браво нашия поне местата кажи.Ние нямаме лодка но долу горе 

-
- ще става разбирач
Абе пич я ги еее...........и там детоа не огрява слънце.То аман от професори ей.
Страхотен излет колега
Благодаря ти затова,че ни правиш съпричастни и споделяш конкретна информация(нещо,което се случва все по-рядко)Не се сърди на колегата sneg(пичага е)едва ли е искал да те засегне
Поздрави и пожелания за още по-успешен излет

Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една ябълка,
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
но ако двамата имаме по една идея и ги разменим, всеки ще има по две........
- borislav58
- сериозен играч
-
- новобранец
браво за излета и не се гневи толкоз на колегите , те само питат 

нали не мислите, че съм тъп само защото почиствам след себе ,си!
Браво колега, добър улов.
Не ти ли се струва, че .25 е тънко за чуканите. Там нема аванс.
Истината е някъде там сред островите.
Не ти ли се струва, че .25 е тънко за чуканите. Там нема аванс.
Истината е някъде там сред островите.

Е, имах късания ама с колко да я вържа тази кукичка с 0.6 ли
То не може всичко да е вънка, трябва да има риби и за другия път 
Може да опитам с 0.35

Може да опитам с 0.35

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Добре де, и фидера ли пускаш на 10 м.?kutinchev написа:MNG
А как е течението на мястото, където си ловил?

Всичко това от лодката ли?
На риба - като на война! Fish'n'chicks!

Всичко това от лодка. И фидера е на 10м. Затова използвам най-големите кошници. Има си течение, пускам директно от лодката вертикално и то отива уж където трябва. Понякога влиза под чуканите и...има едно петно дето е уж по-чисто, ако не го уцеля - късам