Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- doktord
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Дунав-всичко за и по реката
Toва е информация от твоя риболов или от хората по брега.
Ходя къде ходя,и пак на язовира се връщам.
-
- разбира нещата
Има ли значение, Колегаdoktord написа:Toва е информация от твоя риболов или от хората по брега.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
днес нищо.Духа вятър и нивото спада.Вчера една щука 2.5 кг на блесна.Кълвеше и на тапа но дребни.
-
- разбира нещата
За къде става на въпрос, колега?G_S_H написа:днес нищо.Духа вятър и нивото спада.Вчера една щука 2.5 кг на блесна.Кълвеше и на тапа но дребни.
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Района на Козлодуй.Днес пак пробвах на блесна около обяд -нищо.Духа вятър и няма никакво движение на риба.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колеги кажете къде на 80км от Плевен да се Отиде за Шаран.И дали вече се е покрил.на каква стръв да ловя и каква захранка да ползвам.Нямам лодка.А пък и да се е покрил кажете да знам за другата година.Благодаря.
Риболова е хоби.Наслука 

Шаранът не се е покрил кълве активно, но се подготвя за зимовка. Групиран е по трудно достъпни места. Мисля, че от брега без лодка няма да имаш успех.
Това е моето мнение.
Това е моето мнение.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Мда....интересно....щуката става активна в късния следобед... 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Така е! За около час и половина - два преди мръкване. След това нищо. Дори и бяла не излазя/на изкуственни примамки . иначе по данни на колеги на рибе има по някоя и друга/. Ама утре ще я пробвам пак. Говоря за региона от Нова Черна до Ветрен. Спининг от брега.GODzillata написа:Мда....интересно....щуката става активна в късния следобед...
Здравейте колеги , за утре планирах да ходя по р. Искър , но други колеги ме разобеждават и ми казаха че на Оряхово или по-точно между пристанището и ферибота имало доста кълванета на различни видове риби на принципа "хвърлиш - вадиш" . Интересува ме някой ходил ли е там и как е протекъл изтела му 

-
- фен клуб-скобар
Здравейте на всички Дунавски рибари.
Преди малко се прибрах от района на Лом.
Въпреки че имахме гид...колегата ЕМО-ЛОМ ,за което много му благодаря...нищо не хванахме .
Обикаляхме къде ли не ,около ,и в Лом и нищо и нищо.
Емо каза ,че се дължи на високото ниво на река.
Останахме си с ексурзията и новия приятел...Емо си е пич отвсякъде.
Преди малко се прибрах от района на Лом.
Въпреки че имахме гид...колегата ЕМО-ЛОМ ,за което много му благодаря...нищо не хванахме .
Обикаляхме къде ли не ,около ,и в Лом и нищо и нищо.
Емо каза ,че се дължи на високото ниво на река.
Останахме си с ексурзията и новия приятел...Емо си е пич отвсякъде.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Еми има и такива моменти на Реката.Никой не може да прогнозира.На едно и също място един ден се лови количество,на другия ден не ще да пипне... и те така! 

И аз се обедих в това.В събота към 8 бях на реката до към 11 имах доста удари, но се дребосъци, а в неделя бях в 6 часа там до 11 точно 2 удара на тапа и 2-те изпуснати 

Миналия месец на блесна за около 50 минути 4 щуки около килоглам и нещо и една писалка -привечер-просто се стъмни и нямаше какда хврълям повече.На другия ден на същото място със същата блесна по същото време и постоянно ниво -нямаше пипане. В сегашно време май трябва да се търси на по-дълбоко из Дунава.Обаче високото ниво пречи-това е мое мнение.Ако някой има други идеи да ги сподели.stich написа:Еми има и такива моменти на Реката.Никой не може да прогнозира.На едно и също място един ден се лови количество,на другия ден не ще да пипне... и те така!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Наблюденията ми са,че точно при покачване на нивото хищника се активизира.