за шаран на дуранкулак

Модератор: sapuna

sashone
новобранец
новобранец

за шаран на дуранкулак

Мнение от sashone »

здравейте колеги по болест :D откривам темата с цел обмен на инфо през предстоящия сезон-аз тази неделя ще съм на блатото и ще пробвам шарана,ако някой от вас вече е пробвал ще се радвам да сподели впечатленията си тези от вас които посещавате водоема от край-време сигурно сте забелязали че дава много но на периоди-нека си помогнем при уцелването на правилния момент и стръв за един успешен риболов
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Абе колега аз никога не съм ходил там но съм чувал доста хубави работи ,но знам че основно рибата кълве след забраната може и по време на забраната ама нали е забранено :roll: .Преди забраната не съм чувал за риба от там.Иначе има трофейни шарани 20+ и още по трофейни сомове 50+ :wink: .

Това предполагам че го знаеше ама аз да напиша :oops: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Petar Enchev
новобранец
новобранец

Мнение от Petar Enchev »

Здравейте колеги . Моята препоръка за стръв е универсалната за Дуранкулак тоест Кюспе /плочки / + качамак , и много здрави такъми. Там почти всеки от големите обитатели на водоема си хапва от кюспето / Сом , Шаран , Амур / Желая ви успехи през сезона . Или по -точно някой дядо Сом . :D :D :D :) :shock:
Аватар
mircone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mircone »

Колега,мисля,че е още много рано за шарана там,поради дълбочината на езерото,но щом си решил строши го.Смятам,че с Бялата риба ще имаш успех,като гледам прогнозата с тоя вятър ти ще си човека.Все пак пиши после как е положението.НАСЛУКА :lol: :lol: :lol:
sashone
новобранец
новобранец

Мнение от sashone »

мерси за съветите-на кюспе още не съм ловил на дуранкулак но идеята е свежа,аз на пружина съм имал слука и на перо,микроне това за вятъра не го знаех дано не духа цял ден аз обмислям вариянт да нощувам там и сигурно ще метна рибка и жабе за хищник хубави сомчета излизат особено през април.ще драсна ако имам каво да напиша след излета
sashone
новобранец
новобранец

Мнение от sashone »

здравейте колеги излета не беше лош но шаран не излезе хванахме малко каракуди и червеноперки излезнаха и 3 сома по кило,тази седмица пак съм там сома ме зариби :D надявам се седмицата да е мека-аз мисля че заради хладното време преди да отида не даде много блатото,сега мисля да се заредя с попови прасета и да наловя жабки и ако е рекло ще хвърчат люспи в неделя :D
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Някои ходил ли е скоро пак?

Мнение от IVKOPIVKO »

Някои да е ходил тия дни пак там ? Може ли да даде информация? Какво се лови в момента там? Кои са разпешените участъци?Правят ли проблем за нощен риболов? Стръв тактики монтажи ? Всичко което би било от полза предварително благодаря?
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мирни риби”