Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

за шаран на дуранкулак
Модератор: sapuna
за шаран на дуранкулак
здравейте колеги по болест
откривам темата с цел обмен на инфо през предстоящия сезон-аз тази неделя ще съм на блатото и ще пробвам шарана,ако някой от вас вече е пробвал ще се радвам да сподели впечатленията си тези от вас които посещавате водоема от край-време сигурно сте забелязали че дава много но на периоди-нека си помогнем при уцелването на правилния момент и стръв за един успешен риболов

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе колега аз никога не съм ходил там но съм чувал доста хубави работи ,но знам че основно рибата кълве след забраната може и по време на забраната ама нали е забранено
.Преди забраната не съм чувал за риба от там.Иначе има трофейни шарани 20+ и още по трофейни сомове 50+
.
Това предполагам че го знаеше ама аз да напиша
.

Това предполагам че го знаеше ама аз да напиша

За бракониерите само слънчаци
!

- Petar Enchev
- новобранец
мерси за съветите-на кюспе още не съм ловил на дуранкулак но идеята е свежа,аз на пружина съм имал слука и на перо,микроне това за вятъра не го знаех дано не духа цял ден аз обмислям вариянт да нощувам там и сигурно ще метна рибка и жабе за хищник хубави сомчета излизат особено през април.ще драсна ако имам каво да напиша след излета
здравейте колеги излета не беше лош но шаран не излезе хванахме малко каракуди и червеноперки излезнаха и 3 сома по кило,тази седмица пак съм там сома ме зариби
надявам се седмицата да е мека-аз мисля че заради хладното време преди да отида не даде много блатото,сега мисля да се заредя с попови прасета и да наловя жабки и ако е рекло ще хвърчат люспи в неделя 

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Някои ходил ли е скоро пак?
Някои да е ходил тия дни пак там ? Може ли да даде информация? Какво се лови в момента там? Кои са разпешените участъци?Правят ли проблем за нощен риболов? Стръв тактики монтажи ? Всичко което би било от полза предварително благодаря?