Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На Арката 2.11
-
- фен клуб-скобар
На Арката 2.11
На 2.11 бях на Арката към 7 и 30 часа зареден с бял ,торен ,хирономус и рибка за щука.До 12 нямах пипане на нищо ,никакви признаци за живот .Писнами и отидох на Прибои на Струма същата работа капо.Хора нямаше никаде -ПУСТОЩ.Снимки няма ,защтото няма какво да снимам освен калта по Арката и мрасотията.И така регистрирах класическо капо ,което скоро не ми се бе случвало даже и без пипане. Успех колеги и 

Re: На Арката 2.11
Аз вече 5/6 излета съм пълно капокоето скоро не ми се бе случвало

Важното е да си за риба

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- kocitoto
- ще става разбирач
Споко, колега, ако това ще те утеши....събота и неделя бях по Искъра и кво да ти кажем нищо не извадих, освен 1 дамска превръзка..... Само къде приятелите ме скъсаха от ебавки
Ама дреме ти свиркай си, тоя път като нема-следващия

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Здравей Варадинов 1,
И аз бях така наскоро, става нещо с тази река, която ни е радвала през последните 20 години.
Да имаме търпение, все ми се струва, че пак ще се върнат обичайните за нея риби.Дано!!!
И аз бях така наскоро, става нещо с тази река, която ни е радвала през последните 20 години.
Да имаме търпение, все ми се струва, че пак ще се върнат обичайните за нея риби.Дано!!!
Нема ги тия риби каде едно време се ловяха.Помня като малък какви каракуди и щуки донасяше баща ми от там,но сега с всяко ходене по-зле и по-зле.Затова ходи на лобош на кейовете до басейна.А и ако можеш да ми кажеш от къде се сдоби с хирономуса?
-
- ще става разбирач
Аз пък се замислям дали да не си сменя аватара щото вече три пъти съм Х .Ще се прекръстя на ТРИТЕ Х-са и два пъти Lnikozia написа:Аз вече 5/6 излета съм пълно капокоето скоро не ми се бе случвало![]()