На Арката 2.11

Модератори: bobopeli, sapuna

varadinov1
фен клуб-скобар

На Арката 2.11

Мнение от varadinov1 »

На 2.11 бях на Арката към 7 и 30 часа зареден с бял ,торен ,хирономус и рибка за щука.До 12 нямах пипане на нищо ,никакви признаци за живот .Писнами и отидох на Прибои на Струма същата работа капо.Хора нямаше никаде -ПУСТОЩ.Снимки няма ,защтото няма какво да снимам освен калта по Арката и мрасотията.И така регистрирах класическо капо ,което скоро не ми се бе случвало даже и без пипане. Успех колеги и :drinkers:
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Re: На Арката 2.11

Мнение от nikozia »

което скоро не ми се бе случвало
Аз вече 5/6 излета съм пълно капо :lol:
Важното е да си за риба :drinkers: , пък слуката вече е въпрос на късмет...
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Споко, колега, ако това ще те утеши....събота и неделя бях по Искъра и кво да ти кажем нищо не извадих, освен 1 дамска превръзка..... Само къде приятелите ме скъсаха от ебавки :) :) :) Ама дреме ти свиркай си, тоя път като нема-следващия :D :D :D
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Здравей Варадинов 1,
И аз бях така наскоро, става нещо с тази река, която ни е радвала през последните 20 години.
Да имаме търпение, все ми се струва, че пак ще се върнат обичайните за нея риби.Дано!!!
Каракудар
новобранец
новобранец

Мнение от Каракудар »

Нема ги тия риби каде едно време се ловяха.Помня като малък какви каракуди и щуки донасяше баща ми от там,но сега с всяко ходене по-зле и по-зле.Затова ходи на лобош на кейовете до басейна.А и ако можеш да ми кажеш от къде се сдоби с хирономуса?
ribohva6ta4
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ribohva6ta4 »

nikozia написа:
което скоро не ми се бе случвало
Аз вече 5/6 излета съм пълно капо :lol:
Аз пък се замислям дали да не си сменя аватара щото вече три пъти съм Х .Ще се прекръстя на ТРИТЕ Х-са и два пъти L :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”