Инфо за Копринка

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Инфо за Копринка

Мнение от na4o_kz »

Гледам,че няма желаещи да пишат,пък много четат :) .Митак в момента язовира качва и не дава нищо освен яукуан по скалите....по ръкавите не съм сигурен,но от приятели,знам че не дава и щука даже,безмислено е да си губиш времето :rolleyes: .Няма никва риба в момента.Другата причина е,че и контрола е занемарен отвсякъде :( :smt021.М/у другото бях свидетел на 2 побоя над бракониери от колеги-спукаха ги от бой .Контрола се засилва от гражданите,без да ги интересува има ли ИАРА или ЛРД-во.А при вас как е риболова?
КОИТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ,ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА http://vbox7.com/play:36938ab8
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mitaka_dimitrov »

Колега, чак сега прочетох отговора ти, жалко, че сега го видях, :( всичко е точно както си го описал, вече проверих в събота :) за цял ден двама човека 2 бабушки на фидер и малки костурчета ставащи за стръв. Бях хвърлил една тапа, но и щуката я нямаше, до нас едни колеги хвърляха само на дъно за щука, но нямаха удар. Един колега мина с лодка със сонар и каза, че рибата е групирана в дунавския канал. Съвсем случайно разбрах, че в неделя ще има и състезание, а в събота някой колеги бяха си спретнали пак едно фидер фестче, като подготовка за състезанието. Жалко е, че никой не обяви, че ще има такова нещо, а аз от доста време питах за инфо за язовира, а никой нищо не пишеше. Какти и да е. Относно риболов при нас, никакъв го няма, затова ходя по надалече, не че там го има :lol: Общо взето навсякъде е зле явно. Тази година съм доволен единствено и само от р. Янтра.
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

В четвъртък, петък и събота зад острова от лодка излизаха костур и щука на рибка. Въртях силикони, блесни, воблери - нищо. Само по някоя щучка на Драшкович. В събота някакви гейчета за малко да ни обърнат с една голяма лодка. Не бях виждал еднометрова вълна в язовир. Малко ни трябваше да им насечем лодката на брега.Иначе риболова биваше. Най-добре беше в четвъртък. Ето и фото:
http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
Аватар
smok.1971
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от smok.1971 »

А, от брега в четвъртък извадиха 2 шаранчета. Иначе май не им се получаваше.
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

Браво,колега,уцелил си мястото,с помоща на лодката :) .Добри костури излизат на острова,и твоите са от тях.А шаран вадят,но това е инцидентно,един,до два,и то е панаир,чудя се как излиза при тоя калабалък.
BEGIMOT
новобранец
новобранец

Мнение от BEGIMOT »

здравейте колеги да помоля за инфо какво е положението на Копринка има ли смисал да се ходи предварително благодаря :)
na4o_kz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от na4o_kz »

BEGIMOT написа:здравейте колеги да помоля за инфо какво е положението на Копринка има ли смисал да се ходи предварително благодаря :)
Какво значи,има ли смисъл да се ходи,чували ли ще пълним.Виждате,че инфо трудно се дава по простата причина ,че язовира не държи достатъчно риба.Нехайството е всеобщо и за това никой не го интересува другия.Ако съм засегнал някой да извинява.Такава е истината.За да спазвам някаква колегиалност,ще кажа,че се вади щука на човек,за цял ден,при костура е същото положение,за друга риба не съм и чул.Мястото е скалите.Който има мерак-наслука.
Osi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Osi »

От вчера след обяд - време супер, без вятър.

Изображение

Изображение

Изображение

Рядък, шарен по размер уклей и каракудки 10-12см., след захранване и непрекъснато дохранване на плувка на дълбочина около 4м. Ежедневно язовира се изпуска и така ще бъде целият месец февруари.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

Никой ли не ходи вече на Копринка?
Аватар
Rud
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Rud »

Един приятел ходиха и ми показва снимки на хубави каракуди ама на кое място били не знам това преди 2 дена.
Като не кълве аз ще клъвна.
LUYBEN
новобранец
новобранец

Мнение от LUYBEN »

В момента на Копринка има доста интензивен риболов на "каракудки".Взема на торен на дистанция около 70-80 метра в плиткачите.Панаира е голям.Рибите са от 500-600гр мъжките,до 800-1400 гр женските.Сега се прибирам от язовира бях там за 3 дни.Нормата от 3 килограма се изпълнява на места за около 15 минути.За място за риболов 4.00 през седмицата,през почивните дни,ще трябва да се наредите на опашка и да чакате,докато се напълнят чувалчетата.Днеска на секретната дестинация,имаше неопределен брой хора и коли.Беше просто изумяващо и нямам думи да го опиша.
Аватар
ROSEN_GB
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от ROSEN_GB »

LUYBEN
Мерси за инфото.
Не е важно колко ще хванем, важно е колко ще изпием!!!
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Завчера се върнах от Копринка,на устието имаше над 30 коли,но от вятъра всичко се беше покрило,толко народ ходи там, та никой и един ред не пише,много потайни тия хора :lol:
Риба хванах но не казвам каква и колко,но беше много :D
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Колеги дайте прясно инфо за Копринка ,защото мисля в неделя да отскоча до там.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
vasko102530
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vasko102530 »

В неделя освен циганите никой почти не хвана нищо.Тая сган бяха окупирали всички места.Вадеха се хубави каракуди около 0,500 ама много.Нормата я бяха минали отдавна.Чак ми беше жал за рибата.И ИАРА къде спаха сигурно в некое кафене.
Смотана работа ей.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”