Какъв е смисълът ...

Модератори: Димо Михалев, dobria1

Публикувай отговор
Аватар
dobria1
сериозен играч
сериозен играч

Re: Какъв е смисълът ...

Мнение от dobria1 »

1000n написа:
Шморхи написа:Какво ли не раждат хората.... :lol: :lol: :lol: Що не ни гласувате и заплати на тези, които имаме лодки? След време може и дял от улова да даваме за верни съфорумци...както казах - какво ли не изисмисля човек сред скуката. :rolleyes:
А бе май, не съм се изразил правилно! Аз нямам лодка и не ловя риба навътре в морето, а само от брега и какво е положението със слуката към хоризонта не ме вълнува съществено! :wink: Просто се опитвам да помогна с идея, за да се реализира, замисълът на Киро описан по-горе в тази тема - ни повече, ни по-малко! Наслука на всички! :D
мислиш ли че като си в лодката и излиза риба ще седнеш да се ровиш из нета и да пускаш постове??? И то за кого за тези дето после едно МЕРСИ ги мързи да напишат...
Тошето си е прав "имам телефоните на 10-та които пишат тук"

Любак имаш ли претенции каква да е "маринованата риба" :wink: :rolleyes: :wink:
НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

Само 89 лодки си успял да снемаш.
А сега де? :roll:
Мънцата

Мнение от Мънцата »

Моряка написа:Само 89 лодки си успял да снемаш.
Тва е нашето село Ванка, а имаше още 2 :wink:
Аватар
ivalpetkov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivalpetkov »

Общо на линия са 113 потребители :: 52 регистрирани, 59 гости (Информацията се обновява на всеки 5 минути)-смятайте колко народ черпи информация а не пише :twisted:
Аватар
КИРО
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Аааа,не се ядосвай - покрай тази тема,
много почнаха да пишат,и ще се увеличават де. :wink:
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Мънцата

Мнение от Мънцата »

КИРО написа:Аааа,не се ядосвай - покрай тази тема,
много почнаха да пишат,и ще се увеличават де. :wink:
Така си е в интерес на истината, аз за това си я захранвам от време на време :lol:
Raptorr
фен клуб-скобар

Re: ЗАРГАН - 2010

Мнение от Raptorr »

Да Краси прав си за това,че малко хора пишат и дават информация къде кога какво...Но нали уж този форум е за това да си помагаме.Това ми харесва на варналии,че са много по-активни във форума от нас и дават много повече информация,а не като много хора от Бургас.Такива които хващат и не дават информация или само черпят наготово ВИНАГИ ще има.Но нека ние да не бъдем такива и си помагаме.От скоро съм активен във форума,но винаги когато съм ходил съм писал в темите и съм давал изчерпателно инфо.Аз например като бях преди няколко дена на Агалина,знаеш ли колко народ имаше там и никой не се осмели да напише 2 реда,а съм сигурен,че има такива които четат форума...Само един колега предния ден беше писал за там.Какъв е смисъла да си стискаш инфото за себе си,като можеш да помогнеш на много хора,да не обикалят цял ден докато открият топлата вода...Не знам ти си решаваш дали ще даваш информация във форума,Но според мен няма никакъв смисъл от тези затворени групи,защото тях можеш да си ги имаш и извън форума,а тук УЖ е мястото където да зададеш въпрос за да ти помогнат или да помогнеш на някого.
И пак казвам:хора които ще черпят наготово и ще си пазят информацията за себе си ще има винаги,но нека ние тук не бъдем от тях...Дори да има 5 човека които пишем във темите къде има или къде няма риба,ти можеш заради тях да даваш информация :)
vanko h
новобранец
новобранец

Мнение от vanko h »

Браво рапторе и аз сам на същото мнение като теб. Напълно те подкрепям.Според мен това с бройките на юг от еди къде си ми звучи като хвалба.Ми то по хубаво не го пиши във форума, като е на юг или на север ква файда.Пък и има ли значение за нас съфорумците бройката дали ще бъде 71 или 2. а сега де. :?: :wink:
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

абе ,горе -долу,така да е каже,дали на севе или юг,все е черно,зависи от това какво е морето ,ако няма разлика вьв температура,посока на вятьр,прозрачност или замьтеност,наличиен на планктон и прочие,това е най-общо казано ,разбира се ,все е едно.сега в момента ,без значение от мястото ,говоря специално за варненския залив и оттатьк носа на север,бие предимно надвечер,близо.
ivan ivanov ivanov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan ivanov ivanov »

де факто-другото е известно-тьнко,дьлго,2 куки,малки,леки,остри ,хубав червей,удобна лека сопа,тиха макарка,с удобна дрьжка и ...или не е така?
kuzmich
новобранец
новобранец

Мнение от kuzmich »

Колега те и да напишат место то най-вероятно ще излъжат къде е. Миналата година го засякох на два пъти това нещо, знам ги кои са сладурите и им го казах че това са си п......тки номера. Така че гледай на писаното във форума като сигнал че има риба (ей малоумници някой да не вземе да снима по камънаците купена от магазина риба), оттам нататък тръгвай и я търси, местата предполагам ги знаеш.
Един специален поздрав за всички дето ходят за риба "на юг от Бургас" - http://www.youtube.com/watch?v=iYfER-32 ... re=related
Аватар
Mi7chell
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Mi7chell »

krasi81 написа:Колега разбира се че съм ти прочел поста просто в момента нямах време да ти отговоря за това ти отговарям сега и се надявам да отговоря на въпросите на всички.Така преди време всеки от нас (тези който сме в групата) си споделяхме излетите след всеки риболов със снимки и т.н но в един момент се оказа че 20 човека пишат а двеста гледат (Говоря за Бургазлии)и нищо не споделят и затова в главите ни се роди идеята за създаване на група която стана факт разбира се след одобрението на админа.Основния замисъл беше да отсеем хората който дават информация от тези който само консумират и смятам че това е правилно колкото и егоистично да звучи.Не може някой да споделят редовно а други да не драснат два реда а после да имат някакви претенции.Много е просто който е давал информация ще получава а за тези който не дават е ясно.Толкова от мен надявам се че всички сте ме разбрали.Приятна вечер
Те това е болката на всички коИто са споделяли,и в един момент са спряли.Политиката на самия форум,принуди едни да си направят групи,други като мен да спрат да споделят и само да спамят.Ама лабаво да е,едно време е нямало бомбарди,нямало е gsm-и,нямало е форум,нямало е сонари и хората пак са хващали риба..тъй че дайте да не се гевизиме :idea: който има желание намира и време,а като намира време намира и рибата.
Последно промяна от Mi7chell на Чет Ное 18, 2010 9:35 pm, променено общо 1 път.
Зарганолог
balyk
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от balyk »

Ммм тя топлата вода е там до Езерово.... :lol: :lol: :lol:

Пичове, истината зависи от гледната точка.Така че всеки от вас е прав.
Аз за себе си съм решил.Ще пиша след всеки мой излет с 2-3 реда -къде, какво и от колко до колко, в продължение на 2-3 сезона поне.Мисля ,че го дължа на хората, които са споделили толкова много от опита си тук.Самият аз научих почти всичко от този форум с четене(готова синтезирана информация) за една зима :prayer: :prayer: :prayer:.Много съм далече от знаещите, но си мисля, къде бих бил ако беше само опит грешка(а не разполагам с цялото време на света да ходя за риба).
Наслука на всички! И да си чистите!!! :axe: :axe: :axe: Там където ловим ние днес утре ще бъдат децата ни(освен ако не държите да ловят торбички и опаковки)
roko-koko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от roko-koko »

Aбсолютно и точно казано от колегата ,това е положвението по-принцип има смисъл,няколко човека да започнат повече да споделят има смисъл .Останалите и с решение на съда да ги накарат пак няма да пуснат ред -тяхна си работа ,не можеш на сила да ги накараш.А и форума не е справочник само за даване на информация,начинаещите с какво да изскочат на ринга ,дай да не четат?Всичко е ала бала ,дъвчи се темата още от самото начало без никакво развитие.Поздрави и приятен уикенд колеги и ползотворен :axe: :drinkers: :D .
Публикувай отговор

Обратно към “На раздумка за морето!”