Въпрос за влакно

Модератор: sapuna

Аватар
agov
фен клуб-скобар

Въпрос за влакно

Мнение от agov »

Искам да попитам дали някой е ловил с влакно браунинг сенекс от ролките от 100м и дали е потъвашто,за ролките от 150м си пише,че е потъващо на за това от 100м нищо не пише.Става въпрос за ето това; http://www.sum-sklep.pl/zylki-24.html
Последно промяна от agov на Нед Ное 07, 2010 9:33 pm, променено общо 1 път.
кеф цена няма :)
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Въпрос за влакно

Мнение от xt33m33 »

НЕ,НЕ и пак не... е това е нещото ,което мие образувало ужасно големи нерви.... бях си купил една ролка 100 метра 0.20... единственото вярно е че е наистина е 0.20 ама иначе много лесно се къса... ужас.. на язовира една платика малко над кило ми скъса въпреки че аванса е перфектен... много лесно се наранява самото влакно... на село отидох на реката с повод от това 0.20 по някакво чудо лопнах 1 пъстърва сиг 600-700 грама максимум балканка.. и ми скъса смисъл извадих си половината повод колко да го протрие тая пъстърва да не е щука... само ядове съм имал с тоя боклук и го запокитих в коша за боклук.... не знам аз да не съм уцелил нещо дефектно ама просто пълна скръб... ама това иди дойди ами на село ако хвана 2 пъстърви за цяла година е чудо и такава голяма не бях виждал преди... повтарям не съм сигурен ама при меен само негативни отзиви...че и не е от най-евтините...
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Колега, ако търсиш влакно за мач, пробвай Daiwa Match Winner, със снимката на Уил Раизън на кутията. И на него не пише че е потъващо, но потъва много лесно, меко е, пластично е, здраво е, държи на възли, не се оплита, не старее бързо ...

Изображение
нямам живарник
Аватар
agov
фен клуб-скобар

Мнение от agov »

hristotihov написа:Колега, ако търсиш влакно за мач, пробвай Daiwa Match Winner, със снимката на Уил Раизън на кутията. И на него не пише че е потъващо, но потъва много лесно, меко е, пластично е, здраво е, държи на възли, не се оплита, не старее бързо ...

Изображение
не колега търся влакно за болонезе и затова питах дали ролките от 100м са потъващи и ако са такива не ми върши работа за болото.
Аватар
agov
фен клуб-скобар

Мнение от agov »

Някой ползвал ли е това влакно добро ли е то за болото http://shop.fishing-mania.com/viewline_3.php?id=7710
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”